Vilka olika typer av Karriärsutveckling Training?

Det finns många typer av karriärutveckling utbildning att potentiella arbetssökande och studenter kan dra fördel av. De vanligaste av dessa är traditionella college utbildningar. Många andra blir allt populärare, dock, och bör inte uteslutas som möjliga alternativ. Karriär certifieringar, på skolorna praktik och kurser korrespondens kan alla erbjuda utbildning av hög kvalitet karriärutveckling.

College utbildningar kräver i allmänhet går höga poäng school test, och utfyllnad av olika slag och dokument. High school avskrifter eller examensbevis krävs ofta att lämnas in innan närvaro beviljas, och studenter måste accepteras i utbildningsprogrammen. Ungefär två år högskolor kan ge fler studenter att delta, men de kräver fortfarande en gymnasieutbildning eller motsvarande handling innan en student kan komma in.

Varje högskola har sina egna regler och bestämmelser för tillträde processen. Därför är studenter uppmuntras att ansöka tidigt för godkännande och alla finansiella stöd alternativ som kan finnas tillgängliga. Detta säkerställer att korrekt pappersarbete har tid att godtas innan klasser börjar varje termin.

Många studenter väljer kurser karriär certifiering för karriärutveckling utbildning i stället för fullständiga utbildningsprogram. Dessa är ofta erbjuds vid universitet och tekniska skolor, men kan erbjudas genom kurser postkorrespondens också. Denna typ av utbildning kan studenter att tillbringa mindre tid i skolan genom att träna dem att göra en specialiserad uppgift. Medicinsk kodning är en sådan karriär fält som kräver endast ett intyg att komma in.

Eleverna ska kräsen när plocka en korrespondenskurs för deras karriärutveckling utbildning. Ackreditering bör kontrolleras noggrant, och det är en bra idé för alla blivande studenter att tala med tidigare deltagare för att se till att skolan upprätthåller sina löften. Det är också viktigt för studenter att följa sina instinkter när den kommer till val av skola.

En annan typ av karriärutveckling utbildning erbjuds för potentiella arbetsgivare. Till exempel vissa lastbilsföretag har också skolor för att undervisa lastbilschaufförer på eventuella nya-hyr. När utbildningen är klar, har företaget i allmänhet första hacka på att anställa akademiker. Andra företag kan anställa oerfarna arbetstagare och utbilda dem på plats med krav på att den person som arbetar för företaget under en viss tid.

Innan du väljer utbildning karriärutveckling är det viktigt för eleverna att fundera över sina individuella mål och preferenser i en skola eller kurs. Vissa karriär områden kan kräva särskild utbildning utan extra alternativ. Till exempel måste läkare delta i en fyra år universitet följt av medicinska skolan för att få sitt körkort. Det finns vanligtvis inga ytterligare alternativ för den karriär fältet, så kollegiet rutten är det primära valet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.