Vilka är de olika typerna av kriminaltekniska psykologi kurser?

kriminaltekniska psykologi är ett spännande fält kombinera psykologisk studie med det straffrättsliga systemet. Samtidigt som studerar för att bli kriminaltekniska psykologer kommer studenterna att utsättas för ett stort antal klasser. Olika kriminaltekniska psykologi program fokuserar på olika områden, t. ex. enligt lagar eller behandling, men många av klasserna är de samma för nästan alla av dem.

Det första området kriminaltekniska psykologi kurser är psykologi-baserad. Dessa kurser omfattar onormalt beteende, utvecklingspsykologi och socialpsykologi. Victimology, eller studiet av egenskaper och beteenden av offer, är också studeras. Människans sexualitet och personlighet är oftast erbjuds via de flesta program. Kurser om narkotikamissbruk och behandling, rådgivning och teknik terapi för att arbeta med brottslingar är också vanliga.

Den andra typen av kriminaltekniska psykologi kurser i straffrätt. Dessa kurser omfattar lagstiftning, brottsplatsundersökning och den rätt teknik efterlevs. En ungdomsbrottsligheten kurs krävs för de flesta program. Eleverna kan räkna med att lära sig om skyddstillsyn och villkorlig frigivning, den rättsliga processen och andra ämnen som ger en rättslig grund för deras arbete inom det straffrättsliga området.

Det finns andra kriminaltekniska psykologi kurser är gemensamma för de flesta program. Dessa kurser omfattar psykologi och juridik, lag och etik samt kulturella studier. Olika sociologiska kurser, inklusive droger och samhälle, ofta krävs. Kurser om forskningsmetoder och statistik tillämpning på rättsmedicinska psykologi, eller bara psykologi i allmänhet, är också i allmänhet krävs.

Förutom traditionella föreläsningar och kurser lab kommer eleverna att ta minst en kurs som kräver att få lite erfarenhet av kriminaltekniska psykologi. Fältarbete kurser är vanligtvis under de sista terminerna på en elevs examen, och kan behöva någonstans 15-100 eller fler timmar spenderas på området. Eleverna kan tillbringa tiden i fängelser, juvenil häkten, gemenskap uppsökande program, psykisk hälsa centrum, och i vissa fall, som arbetar med verkställighet område brottsbekämpande organ.

kriminaltekniska psykologi kurser täcker många olika ämnen. Eleverna måste vara beredda på många olika scenarier efter det att de fått sina grader. Det finns hundratals kurser vid hundratals universitet, studenter som är intresserade av kriminaltekniska psykologi borde ha mycket lite problem med att hitta ett program som passar deras mål. För dem som ännu inte säker på vilket område av fältet de vill arbeta i, kriminaltekniska psykologi kurser kan hjälpa eleverna att begränsa sin karriär fokus och gör dig redo för livet efter college, i ett spännande och oftast givande område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.