Vilka är de olika arbetslivsinriktad rehabilitering rådgivare jobb?

yrkesvägledning är den process genom vilken en kvalificerad professionell utvärderar en persons yrkesbana och utbildning för att hjälpa honom eller henne lämpliga yrkesval. Rehabilitering innebär en rådgivare hjälpa en person är funktionshindrad navigera sociala och personliga frågor. Det finns en nisch yrke som kombinerar två jobb, som kallas yrkesinriktad rehabilitering. De med yrkesinriktad rehabilitering arbetstillfällen hjälpa funktionshindrade att hitta lämpliga arbetsförmedling och utbildning.

Yrkesinriktad rehabilitering finns i en rad olika områden. Vissa former av yrkesrådgivning är endast tillgängliga för personer med vissa funktionshinder. Till exempel har den amerikanska Veteran frågor ofta många yrkesinriktad jobb rehabilitering rådgivare för att hjälpa handikappade krigsveteraner hitta jobb. Vissa regioner har också ett behov för dem som söker jobb yrkesinriktad rehabilitering rådgivare. Dessa tjänster är vanligtvis öppna för alla som bor inom den regionen eller staten eller länet med ett kvalificerat funktionshinder, däribland vissa psykiska sjukdomar, men detta kan variera efter region.

Yrkesinriktad rehabilitering rådgivare återfinns arbetar i olika typer av inställningar. Myndigheter har ofta positioner öppna, som vissa kriminalvård institutioner och sjukhem och drog anläggningar rehabilitering. Yrkesinriktad rehabilitering rådgivare jobb finns även med ideella organisationer, halvvägs hus eller allt i privat verksamhet.

utbildning för yrkesinriktad jobb rehabilitering rådgivare varierar mycket beroende på läge och plats för sysselsättning. Ofta en fyra-årig examen och en magisterexamen eller motsvarande är skyldiga att hålla en rådgivning jobb. Vissa institutioner med yrkesinriktad jobb rehabilitering rådgivare kräver endast en fyra-årig examen från ett ackrediterat högskola eller universitet med bevis för att lämplig rådgivning kurser har slutförts. Vissa arbetsgivare tillhandahålla ytterligare på utbildning på arbetsplatsen, eller kommer att godta dem som fortfarande bedriver sin forskarexamen. I vissa fall kan arbetsgivaren betala även för forskarutbildning.

På de flesta platser måste en yrkesinriktad rehabilitering rådgivare licensieras av den ackrediterande organet för den plats där de kommer att praktisera. Yrkesinriktad rehabilitering rådgivare arbeten kräver ofta en potentiell anställd eller student att slutföra ett visst antal timmar för observation och även arbeta som assistent, så kallade "clinicals. " I vissa fall, de som klarar en nationell examen är undantagna från att en lokal examen, men det är inte alltid fallet. Det bästa tillvägagångssättet är för en student att samråda med de tillståndsgivande organet för den region där de bor att fastställa kraven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.