Vad ska jag ta med i min college Ansökan om stipendium?

När du fyller i en ansökan college stipendium, det är en bra idé att ta din tid. Gå igenom det material du får se till att du förstår vilken information du behöver för att lämna till skall beaktas vid högskola eller universitet stipendium. Var och en har olika krav, och du vill vara säker på att du uppfyller dem alla. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i din college stipendium ansökan att kastas över bord utan att betraktas.

Det kan vara frestande att ta med extra information som inte har begärts för att visa stipendiekommitté att du är en förtjänta kandidat för denna typ av ekonomiskt stöd. Tyvärr kan denna taktik slå tillbaka på dig. På ett college stipendium ansökan, gör det du ser ut som någon som antingen inte kan följa instruktioner eller som inte har ett bra öga för detaljer. Varken en gör ett gott intryck.

Om stipendium du söker grundar sig på ekonomiskt behov, måste du lämna ett uttalande om att det finns ett gap mellan dina resurser och kostnaden för din utbildning på college stipendium ansökan. Stipendiet Utskottet vill också få en uppfattning om vilken typ av person du är, och du kommer bli ombedd att lämna information om fritidsaktiviteter och samhällstjänst som en del av processen. Om du har redovisats för en enastående prestation, kan du inkludera den här informationen med din ansökan.

Om du ombeds att lämna ett personligt uttalande som en del av ditt college stipendium ansökan, ta det som en möjlighet att berätta stipendiekommitté om dig själv. Du kanske vill låtsas att du talar med någon i rummet och skriva den i enlighet därmed. Förklara vad som tilldelas ett stipendium medlen skulle innebära för dig, och varför du valde att större i ett visst ämne. Anger hur når din utbildningsmål kommer att påverka din framtida karriär planer.

Eftersom din akademiska historia är att betrakta som en del av skolans stipendium ansökningsprocessen, behöver du inkludera din officiella utskrifter med det material du skickar in. Rekommendationsbrev kan också lämnas med din college stipendium ansökan. Var noga med att läsa instruktionerna noggrant för att ta reda på om du behöver lämna in en skrivelse diskutera dina skolprestationer eller samhällsengagemang. Lärare, professorer, eller arbetsgivare är alla bra val att lämna denna information till medlemmarna stipendiekommitté överväger din ansökan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.