Vad bör jag tänka på när du väljer Gratis förarutbildning?

På de flesta ställen finns det något sådant som en gratis förarutbildning kurs antingen online eller på tegel och murbruk platser. Även körning lagar och krav varierar från land till land, de flesta företag som lär förarutbildning erbjuda några frågor prov prov eller en elementär studiehandledning på nätet gratis. I slutändan har dock de flesta ut en avgift för själva förarutbildningen kurs. När du väljer en kurs förarutbildning, gratis eller ej, bör du överväga bekvämlighet, kostnad, rykte eller ackreditering, och tillgången på praktisk utbildning.

Tidigare erbjöd många högskolor fria kurser förarutbildning för eleverna som en del av den allmänna läroplanen. Budgetnedskärningar under åren elimineras dessa program i de flesta gymnasieskolor i USA. Nyligen endast omkring 15% av de drivande ålder studenter tog fri klasser förarutbildning i skolan, jämfört med 95% under 1970-talet. Internationella förarutbildning alternativ för unga varierar från land till land.

Även om online-förarutbildning kurser beröm av många, särskilt tonåringar, för att vara bekväm och mindre tråkigt än traditionell lärobok kurser, den faktiska praktisk körupplevelse kan inte kopieras på nätet. Det är fortfarande nödvändigt för en godkänd förare att följa en elev och leda honom eller henne igenom grunderna för att köra och parkera innan du fortsätter till licensiering kontoret. Nackdelar med gratis förarutbildning programmen innehåller ofta bristen på peer och /eller instruktör interaktion. Vissa tror att det finns ingen ersättning för om upplevelser, rädslor och farhågor personligen.

Andra problem inkluderar förhalande faktorn online kurser. Kurser klar i traditionella skolor förarutbildning ha ordinerat tidsplaner och parametrar för material som kan dras och tester som skall administreras. Online kurser kan dra ut på veckor eller månader, då lärde information kan glömmas bort och leda till låga resultat på själva skriftlig föraren tentamen.

För landsbygdens invånare, men att underlätta för online-kurser förarutbildning är viktigt. Den traditionella förarutbildning skolor är ofta många miles därifrån, gör dem obekväma om inte omöjligt att utnyttja. Föräldrar till tonåringar kan visa online kurser förarutbildning som en viktig tidsbesparande alternativ.

Som online förarutbildning naturligtvis vinna popularitet, förvirring över kvaliteten på sådana program växer. Det är viktigt att forskning någon förarutbildning program du funderar på att se till att den överensstämmer med lokala körning lagar. Vissa regioner certifiera eller godkänna skolor som uppfyller vissa normer för kvaliteten på sin undervisning. Denna typ av certifiering kan vara ett bra sätt att veta att en skola kommer att lära dig vad du behöver veta för att klara ett körkort i ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.