Vad är några Environmental Health och yrken säkerhet?

Miljö hälsa och säkerhet yrken är offentliga och privata anställda som fokuserar på hälsofrågor säkerhet på offentliga platser, vanligtvis arbetsplatsen. Regeringen arbetstillfällen kommer att inriktas på den rättsliga aspekten och de med privata företag kommer att fokusera på samråd. I båda fallen kommer de i dessa yrken kan ha en kandidatexamen i operativa hälsa eller liknande område.

I USA, är en av de vanligaste arbetsgivarna den federala regeringens Arbetarskyddsstyrelsen Administration (OSHA ). Dessa yrkesgrupper är stationerade runt om i landet som arbetar på olika kontor. De flesta i miljö-hälsa och säkerhet områden kommer att göra inspektioner hos företag och rekommendera sätt att göra miljön säkrare för arbetstagare. Dessa personer kommer också att ha rätt att ta ut böter för överträdelser.

Vissa miljö-hälsa och säkerhet och sjukvårdspersonal kan specialisera sig på undersökningar. Om det finns en olycka på en anläggning som orsakar allvarlig skada eller död, de i miljö-hälsa och säkerhet ståndpunkter kommer att begäras in från OSHA att utreda. Utredaren kommer att undersöka platsen, rådgöra med läkare, och vittnen intervju. Om det finns någon säkerhet kränkning kommer företaget sannolikt dömas till böter och kan bli föremål för civilrättsliga påföljder. Civilrättsliga påföljderna kommer sannolikt endast föras om familjen eller enskilda väljer att väcka en talan mot bolaget.

På lokal eller statligt hälsoavdelningen, en miljö-hälsa och säkerhet professionella får ta på sig rollen som en hälso- inspektör eller mat inspektör. Dessa titlar används ofta omväxlande. Jobbet på inspektören är att se företag inom måltidstjänster eller försäljningen följer statliga och lokala regler. Till exempel kan inspektörerna se på frågor om renlighet och servering villkor, såsom matlagning temperaturer och temperaturer för kall mat tjänst, till exempel sallad barer.

En miljö-hälsa och säkerhet professionella kan också arbeta för en jordbruks- avdelning. Dessa personer är ofta ansvar för tillsyn över livsmedelsindustrin i stora anläggningar. Till skillnad från OSHA inspektörerna och mat, kommer dessa individer att vara på plats nästan hela tiden att produktionen äger rum. Målet är att se till att det är mindre chans för kontaminering. En sådan situation kan orsaka sjukdom i många olika människor och leda till massa påminner en dyr situation både för regeringen och företaget.

Miljö hälsa och säkerhet som arbetar för privata företag brukar tjäna i säkerhet konsult ståndpunkter, som hjälper företag att räkna ut hur man fungerar säkert före OSHA anländer och avgifter böter. Dessa personer kan vara anställda av det företag de hjälper, eller kan vara en del av ett konsultföretag som tillhandahåller tjänster till många olika företag. De som arbetar på konsulttjänster kommer troligen till särskilda områden som matservering, industriella miljöer eller medicinsk inställningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.