Vad är goda skäl för att delta i ett Junior College?

Det kan finnas många goda skäl för att delta i ett Junior College, som även kallas ett community college. Dessa kan relatera till ekonomiskt behov, tidigare skolastiska prestanda, fortsatt utbildning, arbetets omskolning, eller flexibilitet i timmar om deltagande. Vissa människor finner att certifikatet program finns på ett Junior College är alla de behöver för att starta en framgångsrik karriär.

Ur finansiell synpunkt ska gå ett Junior College gör utmärkt känsla. I USA, community eller junior college tenderar att vara det billigaste utbildningen alternativ för de två första åren av college. Om du inte har tillräckligt med pengar för att delta i en fyra år universitet kan Junior College spara mycket pengar eftersom du inte kommer att behöva ta stora lån de första två åren på college.

Dåliga resultat i skolan, eller till och med ett fyraårigt college påverkar inte din förmåga att komma in på ett junior college. De flesta har vad som kallas en politik med öppna dörrar, vilket gör att du kan anmäla dig även om du inte har gjort bra tidigare. Om du behöver göra lite extra arbete att gå klasser, kan stödundervisning ge dig förberedelse du behöver för att bli mer framgångsrik i avancerade klasser, och man kan ofta göra om stödundervisning om du inte gör bra första gången.

Delta i ett junior college när du har haft en dålig high school resultat är också ett utmärkt sätt att visa din förmåga att fyraåriga högskolor som kanske inte har accepterat dig som bygger på detta resultat. Framgång i junior college kan öppna tillträdet att överföra till andra högskolor. Studenter som vill överföra till ett annat college oftare dömas efter sina Junior College prestanda i stället för sina gymnasiebetyg eller betyg Lör

samhället eller Junior College kan också erbjuda kurser för dem som behöver uppfylla fortsätter utbildning krav. Detta kan vara ett utmärkt och billigt sätt att tillgodose dessa behov på olika områden. Fortsatt Ed klasser kan också erbjudas på kvällar eller helger, vilket gör dem lättare att delta för de som arbetar professionellt.

Vissa människor bestämmer sig mitt yrke som de egentligen inte tycker om sitt yrke. Men ett mer komplicerat liv, behovet av att betala räkningar, och många faktorer kan innebära att du inte kan ge upp en gamla jobb, men det gick genom omskolning. Ett Junior College erbjuder ofta jobb omskolning och flexibel klass gånger för att ta klasser så arbetstagare kan fortsätta att arbeta och börja på en ny karriär på samma gång. Vidare yngsta högskolor erbjuder online-klasser, skapa större bekvämlighet för någon som är intresserade av en ny karriär.

Kanske du inte vet vad du vill göra. Ett Junior College erbjuder antingen arbetar yrkesverksamma eller senare gymnasieexamen möjligheter att utforska genom introduktionskurser. Med en kurs av intresse för "prova på" vad en större i denna fråga skulle kännas är ett bra sätt att avgöra din karriär mål. Dessutom gör de flesta yngre högskolor inte kräver att du har ett deklarerat större, eller är liberal om så att du kan ändra det.

Alternativt kan du valt karriär endast kräva certifiering, som ett Junior College erbjuder. Du kan träna för att bli en kock, en dagvård lärare, en elektriker, en Paralegal eller en sjuksköterska för att nämna några. Kontrollera med din individuella junior college för en lista över aktiva certifieringsprogram. Dessa certifieringsprogram är långt billigare än den professionella privata skolor som erbjuder samma utbildning.

Till skillnad från de fyra år universitetssystem, lärare, inte lärarens assistenter, lära dig. Detta innebär att mindre klasser, mer möjlighet att delta och större tillgång till din lärare. I många stora universitet är de flesta allmänna skolor kurser undervisas av doktorander, som kanske inte i slutändan vill lära, så kan skill på undervisningen varierar. Omvänt Junior College instruktören oftast har valt att arbeta på ett Junior College för att han eller hon åtnjuter undervisning och interaktion med elever. Denna inställning kan bara gynna de studerande, särskilt när en student behöver lite extra hjälp från en instruktör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.