Hur väljer jag det bästa Ergoterapeut program?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa arbetsterapeuten program: utbildning, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Arbetsterapeut program finns vid universitet, kommun eller högskolor karriär. Arbetsterapeuter arbetar med kunder som återhämtar sig från en sjukdom eller skada och behöver hjälp. Använda fungera som en form av terapi, hjälper de kunden att lära om livskunskap, få ny inriktning och förbereda sig på de anställda.

Det finns två nivåer av utbildning finns: universitet och högskolor. På universitetsnivå är det fokus på teori och koncept som ligger bakom arbetsterapi begrepp. Endast genom ett universitet program kan eleverna få en magisterexamen eller doktorsexamen. Dessa identiteter krävs för att bli en universitetsprofessor eller att bedriva forskning inom detta område.

utbildningsprogram finns på högskolenivå är inriktade på praktiska färdigheter för att arbeta i arbetsterapi. Detta inkluderar utbildning i att arbeta med olika grupper, framgångsrika metoder och välkända utmaningar och lösningar för kunder. Karriär möjligheter kommer att kräva ytterligare utbildning eller certifiering.

För att uppfylla kraven för införsel till arbetsterapeut program måste du ha high school kurser i biologi och engelska. De bästa skolorna ligger vanligtvis nära ett stort sjukhus eller i ett större centrum. Detta gör det möjligt för skolan att anordna flera möjligheter till jobb praktik och gästföreläsningar. Arbetsterapeuten program på högskolenivå är vanligtvis två till tre år, och är minst fyra år på högskolenivå.

Om du tittar på de bästa arbetsterapeuten program i landet eller staten, tänka på vad som är bäst för dig. Till exempel kan en student med familjeansvar finner att ett program med online-kurs optionerna är det bästa programmet. En annan student får besluta att en deltid med kurser på kvällar och helger fungerar bäst. Tänk på ditt dagliga liv, vad som kommer att passa och hitta det program som fungerar för dig.

När du letar efter arbetsterapeut program, kontrollera alltid ackrediteringsstatus hos skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Detta är mycket viktigt, eftersom många människor byta karriär och förmågan att använda krediter som förvärvats i arbetsterapeuten program mot andra certifikat minskar tiden och kostnaden för karriär förändringar.

De flesta arbetsterapeut program tillhandahålla biografier av fakultet eller instruktörer på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Tala med din antagning rådgivare om dessa instruktörer och avgöra om någon av dem faktiskt också arbetar som lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.