Hur väljer jag den bästa gemenskapen Kurser College Online?

Många community college erbjuda kurser på nätet. Community College online-kurser kan vara bra för elever, eftersom eleverna kan genomföra kurser i sin egen takt och njuta av en flexibel klass schema. Men det finns några faktorer att ta hänsyn till som överväger sådana kurser, för att bekräfta att de är de mest lämpliga valet för studenten.

Ofta community college erbjuder en blandning av klassrummet och kurser på nätet. Community College online-kurser kan skolan att utöka sortiment erbjudanden genom att erbjuda kurser som normalt inte skulle vara tillgängliga på en viss campus. Detta kan hjälpa eleverna att rack upp överlåtbara poäng snabbare, och det kan hjälpa elever att genomföra en önskad studier i tid. Det ger också studenter på mindre campus med fler utbildningsmöjligheter som kan gynna inskrivning genom att göra ett campus mer tilltalande.

När man väljer samfundet kurser college på nätet, det första du bör göra är att bekräfta att de är överlåtbara. Även om en elev inte planerar att överföra, överlåtbara kurser ser bättre ut på en utskrift, och de lämnar dörren att överföra öppna för framtiden. Kurserna bör också erbjudas genom en behörig myndighet, om det är det community college själv eller en annan skola som erbjuder kursen i samarbete med Community College.

Eleverna ska dessutom se till vem instruktören är och ta reda på vilken typ av resurser finns tillgängliga för studenter. Om en elev behöver hjälp under terminen, tillgång till handledning tjänster, e-post med professor, eller mentorskap kan vara till stor hjälp. Det kan vara särskilt värdefullt om dessa tjänster finns på campus. Om en elev råkar i problem med en rad matematiska problem, till exempel, skulle det vara skönt att kunna gå till en lärare på campus för att prata om situationen. Community College online-kurser kan också kräva att studerande att ta proctored tester, i vilket fall tillgång till en proctor och en testanläggning kommer att bli nödvändigt.

Studeranden kan även vill tänka på eller inte Community College online-kurser verkar som om de skulle kunna fungera som online klasser. Matematik, till exempel, kan vara svårt att lära sig när det inte finns en instruktör närvarande i rummet, medan det kan vara svårt att stanna kvar på fokus med ett främmande språk när det inte finns formellt schemalagda klasser eller möjlighet att öva tala. En litteraturstudie klass, å andra sidan kan bli bra i en online-format, med studenter som läser i sin egen takt. Studenter kan också vilja ta reda på om klassen ger möjlighet till interaktion och samhällsbyggande. Till exempel kan en student på en grundläggande biologi klass som en chans att chatta med andra studenter om materialet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.