Hur väljer jag den bästa datorn Kurser Science Online?

Det finns fyra saker att tänka på när vi letar efter de bästa online datavetenskapliga kurser: lämplig nivå, kvalificerade instruktörer, ackreditering, och praktisk inlärning. Datavetenskap online-kurser är tillgängliga från både traditionella universitet och högskolor samt dedikerade online skolor. En datalogi kurs kan hjälpa dig att slutföra ett program datavetenskap, räknas mot en minderårig specialitet, eller förbättra dina karriärmöjligheter. Informationsteknik och sjukvårdspersonal med utbildning är prognoserna kommer den att ligga över genomsnittet lön intervall, baserat på det ökade behovet av utbildade personer inom datavetenskap.

Nivån på kurserna datavetenskap varierar ganska kraftigt beroende på institutet och dess målgrupp. Läs kursbeskrivningen noggrant och se till att det ger lämplig detaljnivå för dina behov. En annan ledtråd till nivån för kursen är förutsättningar. Om du tar datavetenskap kurser mot en examen, ett diplom eller professionell certifiering, se till att kursen är lämplig. Personer som tar datakurser vetenskap online för personligt intresse bör se till att de har bakgrunden nödvändigt att förstå alla de begrepp som presenterades. Detta kommer att säkra erfarenhet är roligt, inte frustrerande.

Datavetenskap online-kurser ska undervisas av kvalificerade instruktörer som är experter inom sitt område. Graden av skicklighet av lärare har en enorm inverkan på djupet av material som kan omfattas, instruktören är ansvarig för att skriva under anteckningar, skapa inspelade föreläsningar och underlätta diskussioner. Traditionella skolor som erbjuder online-kurser använder vanligtvis samma instruktörer som klassrummet kurser. Läs biografier av instruktör med omsorg, att se till att du har motsvarande med instruktören och inte en lärarassistent.

Vid en översyn dator alternativ vetenskap är naturligtvis viktigt att se till att skolan är ackrediterad. En ackrediterad skola har granskats av ett oberoende organ för att garantera miniminormer är uppfyllda. Dessutom kan endast kurser från ett ackrediterat skola användas mot en dator examen eller diplom. Om du väljer att använda en online-skola, kontrollera statusen på skolan självständigt, att se till att den är giltig. Om inte, är kostnaden och tiden som tillbringats på klassen spillo, eftersom du måste upprepa den klass från en ackrediterad skola ska få kredit för det.

Kolla

online programbeskrivning för information om tillgång till testsystem fjärranslutning till annan maskinvara, och värd mjukvarusystem. Datavetenskap online-kurser bör ge samma möjligheter till praktisk inlärning som skulle vara tillgängligt i ett traditionellt program. All teknik som krävs för att göra detta är lättillgänglig och bör användas för att förbättra lärandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.