Hur väljer jag de bästa professionella utvecklingsprogram?

Professionell utveckling program har vanligen ett sätt att lära sig särskilda färdigheter och få kunskap om karriär eller personlig befordran. Denna typ av lärande och utbildning är vanligen förekommande i alla branscher och alla positioner. Kurser i professionell utveckling finns i många former, och välja den bästa en kan vara ett svårt val. Många faktorer normalt bör övervägas innan beslut fattas, inklusive orsakerna bakom viljan att skriva in en professionell utveckling program. Många människor tar denna typ av klasser för att förbereda för en befordran eller en karriär förändring.

Om du söker till professionella utvecklingsprogram och din nuvarande position eller nå en befordran på ditt företag, din nuvarande organisation kan erbjuda fri yrkesmässig utveckling klasser som kan vidtas under arbetstid. Ditt företag kan ha mentorprogram inrättat, eller erbjuda sig att betala för en konferens eller workshop utanför kontoret. Det finns också andra professionella utveckling klasser som skulle kunna bidra till att uppnå en löneförhöjning, som t. ex. en certifiering kurs. Många människor tar professionell utveckling klasser att förbättra den organisatoriska kompetens, datakunskaper, och skriftliga färdigheter. Dessa typer av kurser brukar hjälpa till att hålla en person upp-till-datum dagens teknik och trender, och kan bidra förbättra det totala resultatet.

För dem som vill byta yrkesinriktning, kompetensutveckling program är verktyg som skulle kunna bidra till att göra en person mer marknadsmässiga. Skriva en professionell utveckling för att lära sig olika expertområden av önskat läge och får rätt certifiering kan vara det första steget till att göra förändringar. Oftast är det de mer erfarenhet du har, desto bättre kommer du att se att en framtida arbetsgivare.

Det finns flera typer av professionella utvecklingsprogram inklusive kväll och klasser helgen heltid program universitet, online-program och korta seminarier. Din totala budget och tidsplan vanligtvis kommer att avgöra det bästa alternativet för dig. Vissa kurser äger rum i ett endagsseminarium, medan andra tar år att slutföra. För heltidsanställda, kunde en natt kurs eller kurs på nätet vara det bästa beslutet. Dag klasser på det lokala universitetet vanligtvis är konstruerade för en hemmafru som planerar att återvända till arbetslivet.

Ditt önskade lärstilar kan också vara en viktig faktor i valet av bästa programmet. Professionell utveckling lärare kan variera mycket i sin stil. En del människor föredrar teori och formell klassrumsundervisningen, medan andra gynnas mer av en hands-on lärande.

Innan du väljer en professionell utvecklingsprogram, en karriär eller personlig utvecklingsplan som vanligtvis bör kartläggas. På planen är styrkor och svagheter identifieras och åtgärder steg skapas. De moment som ingår klasser, läsa material och andra utbildningsmöjligheter. Professionell utveckling program sedan kan väljas, tidslinjer skapat och kvantifierbara resultat målen, exempelvis att få en befordran eller en ny position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.