Hur väljer jag de bästa kliniska program Nurse Specialist?

Det finns fyra punkter att beakta vid val av bästa kliniska program sjuksköterska specialist: erbjudanden naturligtvis antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Klinisk sjuksköterska specialiserade programmen vanligtvis anordnas av fakulteten för omvårdnad inom ett större universitet. En klinisk sjuksköterska specialist ger kompetens inom diagnos och behandling av sjukdomar. Deras roll är att tillhandahålla expertis och råd till andra sjuksköterskor på sätt att förbättra patienternas hälsa, och på sjukhus administratörer om systemförändringar som positivt kommer att påverka hela patientens hälsa.

Det bästa kliniska sjuksköterska specialiserade program har ett brett spektrum av specialiserade kurser. Ämnen inbegriper en analys av omvårdnad bästa praxis, forskningsprojekt i främsta orsakerna till icke-väsentliga patient dödlighet och sjukhus organisationsstruktur. Ytterligare områden av specialisering omfattar pediatrik, neonatal, kardiologi och onkologi.

För att uppfylla kraven för införsel till en klinisk sjuksköterska specialist program måste du ha genomgått en kandidatexamen i omvårdnad. Detta är en forskarutbildningskurs program, avsedda för sjuksköterskor som har betydande erfarenhet av omvårdnad. De bästa skolorna ligger vanligtvis nära ett stort sjukhus eller medicinska skolan. Detta gör det lättare för skolan att organisera gästföreläsare från läkare. En klinisk sjuksköterska specialiserade program är vanligtvis ett år lång och kan fullföljas deltid eller heltid.

Om du söker till bästa kliniska program sjuksköterska specialist i landet eller staten, tänka på vad som är bäst för dig. Till exempel kan en student med familjeansvar finner att ett program med online-kurs optionerna är det bästa programmet. En annan student får besluta att en deltid med kurser på kvällar och helger fungerar bäst. Tänk på ditt dagliga liv, vad kommer passa, och hitta program som fungerar för dig. Tänk på att de flesta studenter fortsätter att arbeta som sjuksköterskor när du fyller i detta utbildningsprogram.

När du letar efter kliniska program sjuksköterska specialist, kontrollera alltid ackrediteringsstatus hos skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skola kommer att accepteras av omvårdnad licensiering och styrelser certifiering. Detta är mycket viktigt, eftersom alla sjuksköterskor måste godkännas enligt praxis i varje stat.

De flesta kliniska program sjuksköterska specialist ge biografier sin fakultet eller instruktörer på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Tala med din antagning rådgivare om dessa instruktörer och se till att programmet omfattar tillgång till de bästa forskarna och lärarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.