Hur blir jag en Certified arbetsterapi assistent?

Om du gillar att hjälpa människor, kanske du vill överväga en karriär som en arbetsterapi assistent. Dessa professionella arbetar med arbetsterapeuter för att hjälpa fysiskt och utvecklingsmässigt utmanas människor lever hela liv. För att bli en certifierad arbetsterapi assistent måste de sökande börja först med rätt utbildning.

Det finns två alternativ för den som vill bli certifierad arbetsterapi assistent. Ett tvåårigt associera-examen inom arbetsterapi är det första alternativet. Alternativt kan en ett år intyg från en auktoriserad skola fyllas. I vissa länder är en examen från en teknisk skola också ett alternativ.

Kurser som bör fokuseras på under skolgången omfattar anatomi, psykologi, rehabilitering, och gerontologi. Förutom formella kurser får eleverna ofta ombedd att fylla i fältarbete utbildning. Denna typ av utbildning omfattar arbeta inom en gemenskap, grupphem, klinik eller annan medicinsk miljö. Beroende på land som du bor i, kan du även bli ombedd att fylla i ett certifieringsprogram före öva.

När allt utbildning, praktisk utbildning och kurser certifiering har framgångsrikt avslutats, kan sökande söka då för jobb inom terapi området. Sysselsättningen inom detta område kan hittas genom att söka direkt till sjukhus, vårdhem, vårdcentraler, arbetsterapeut lokaler och andra liknande anläggningar.

Bortsett från alla de skolgång som krävs för att bli en certifierad arbetsterapi assistent måste de sökande ha vissa personlighetsdrag. Dessa egenskaper inkluderar tålamod, förståelse, medkänsla och förmågan att vårda upprörd eller upprörd patienter. Alla dessa saker är nödvändiga, eftersom den uppgift som en assistent kan vara mycket krävande.

Arbetsterapi assistenter förväntas arbeta tillsammans med arbetsterapeuter. Dessutom assistenter ofta uppmanas att leda en patient genom en hel återhämtningsprogram utan ständig tillsyn av en terapeut. Således måste en assistent vara självförsörjande. Andra uppgifter hör att visa patienter hur man kan sträcka ut och stärka musklerna, undervisning utvecklingsstörda patienter hur man lyckas i samhället, och hålla reda på patientens förbättringar.

Det är uppenbart, för att bli en certifierad arbetsterapi assistent måste man kunna bära många olika hattar. Även om denna befattning kan verka relativt enkelt, assistenter ofta står för en stor arbetsbörda full av tråkiga arbetsuppgifter. I slutändan är det bästa sättet att bli en certifierad arbetsterapi assistent är att börja med skolan, och sedan besluta om ni har rätt typ av personlighet färdigheter för att gå tillsammans med din nya examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.