Vilka olika typer av program Redovisning certifikat?

Redovisning intyg program ger den utbildning som krävs för att arbeta som revisor. En revisor är en person som är ansvarig för den ekonomiska förvaltningen av företag och privatpersoner. Förutom de grundläggande programmen redovisning certifikat för att bli en revisor, det finns en rad forskarutbildning program som är ganska specialiserade.

För att bli en certifierad professionell revisor (CPA), finns ett särskilt utbildningsprogram som måste slutföras. De sökande måste genomgå en särskild utbildning, har tillräcklig, relevant arbetslivserfarenhet, och fullfölja de enhetliga CPA Examination. Denna tentamen är mycket svårt och kräver år av förberedelser och studier. Vid godkänt resultat kan kandidater använda CPA ® utseende efter deras namn. Certifieringsprovet att bli en professionell revisor förvaltas av American Institute of Certified Public Accountants ® (AICPA ®).

Denna process från high school till certifiering som en professionell revisor är mellan fem till åtta år i längd. De första tre till fyra år är avsedda för fullbordandet av eftergymnasial utbildning i bokföring. De återstående åren är avsedda för en kombination av att få arbetserfarenhet inom redovisning och slutföra ytterligare kurser och examination.

Professional redovisning intyg program finns tillgängliga på deltid från universitet, högskolor och redovisning institutioner eller föreningar. Dessa program har alla förutsättningar, prov och inlämningsuppgifter. Vid godkänt resultat får eleven normalt antingen ett certifikat eller examen.

Avancerad räkenskapsprogram intyg vanligtvis erbjuds som en del av ett fortbildningsprogram. Vanliga alternativ ingår olika specialområden som revision, dator redovisningssystem, system för genomförande och kriminalteknisk redovisning. Själva karaktären av redovisning uppmuntrar krav för certifiering i de olika delarna, för att ge garantier till den nivå av skicklighet och utbildning som erhållits.

Många redovisning intyg program erbjuder sina kurser om Internet. Den studerande får tillgång till en säker webbplats där kursmaterial, föreläsningar instruktör och stödtjänster är tillgängliga. Eleverna kan lämna in sina uppgifter på nätet och få sina poäng genom samma verktyg. För att komma åt denna typ av utbildning måste eleverna ha en dator och tillgång till Internet. Många offentliga bibliotek har dator stationer gratis.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse med denna typ av redovisning program har en tydlig resultat i åtanke. De är fokuserade, engagerade och beslöt att absorbera den information som krävs. Många revisorer registrera dig för program redovisning certifiering för att ytterligare utveckla sina färdigheter och öka deras karriärmöjligheter och nivåer ersättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.