Vilka olika typer av professionella utveckling till lärare?

Det finns flera olika typer av professionella utveckling för lärare, med hjälp av olika metoder och verktyg. Begreppet lärare används för att beskriva någon vars primära uppgift funktion är att ge undervisning till andra. Lärare, föreläsare, professorer, och kursledare är alla lärare.

Professionell utveckling är en hel genre av kurser, seminarier och workshops. Dessa program är utformade för utbildade professionella, tillhandahåller vidareutbildning för att hålla kunskaper aktuella och utbildning om nya initiativ. Ett stort antal yrkeskarriären har en fortbildning krav, med ett visst antal kurser eller timmar undervisning som krävs per år för att behålla en licens eller certifiering. Utgångspunkten är att alla lärare har genomgått eftergymnasial utbildning i att undervisa eller ett närliggande område.

En av de mest populära alternativen för professionell utveckling för lärare är ett endagsseminarium. Temat kan variera från klassrummet ledningen till teknik, effekterna av socioekonomiska politik för läskunnighet. Sessionerna är värd typiskt eller leds av en välkänd ämnet expert. Formatet är normalt en morgon föreläsning, följt av en interaktiv diskussion session på eftermiddagen. Lärarna har en chans att diskutera sina egna erfarenheter och diskussion det material som presenteras på morgonen.

Kurser som ges av det lokala universitetet eller lärare college är en annan typ av kompetensutveckling för lärare. Dessa kurser är tillgängliga på kvällar och helger för att tillgodose arbetstid för personer i utbildning. Vissa kurser är rent föreläsning baserad, medan andra ger en kombination av föreläsningar och presentationer student.

Online utbildningsprogram är en alltmer populär typ av kompetensutveckling för lärare. Dessa program kan slutföras när det passar läraren, från bekvämligheten i ett hem. Med datorn och Internet, han eller hon kan komma åt kursmaterial, lyssna på inspelade föredrag och uppdrag post. De flesta program omfattar ett modererat diskussionsforum så att eleverna kan prata med varandra om kursen arbete och relaterade frågor.

Nästan alla läroanstalter har särskilda yrkesmässiga utveckling dagar inbyggd i skolans schema. Dessa dagar används för att tillhandahålla uppdaterade instruktioner till alla lärare, lära sig ny mjukvara kursledning, diskutera angelägna frågor och utbyta erfarenheter. En betydande del av professionell utveckling innebär ett utbyte av idéer, gammalt och nytt, och diskutera de olika sätt att genomföra dessa idéer till förmån moderna studenter. Det är mycket viktigt att upprätthålla ett regelbundet schema för professionell utveckling för utbildare, eftersom detta område är alltid förändras för att möta behoven hos både studenter och arbetsgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.