Vilka olika typer av data-och examina Engineering?

Det finns ett brett utbud av datavetenskap och grader teknik, beroende på akademisk institution, med stora och programnivå. I allmänhet kan datavetenskap och examina teknik endast erhållas från ackrediterade högskolor eller universitet. I USA, är ett college diplom som ofta kallas en grad. I de flesta andra nationer, dessa två akademiska meriter är ganska olika och anses inte vara utbytbara.

Datavetenskap och examina verkstadsindustrin är mycket teknisk till sin natur och finns i vissa områden i fokus. I de flesta institut, studerande skyldiga att redovisa en större i slutet av det första studieåret. Första året kurser i båda fälten är samma för alla de stora företagen och tillhandahålla den grundläggande grunden som hela ytterligare studier byggs.

Datavetenskap stora omfatta ämnen såsom hårdvara, mjukvara, systemdesign och infrastruktur. Ingenjörsexamen stora företagen inkluderar civila, elektriska, mekaniska och biomedicinsk, bland annat. Utöver dessa grundläggande program, vissa skolor erbjuder ytterligare kurser eller minderåriga, till exempel robotar, utvecklat människors integration, vapen och telekommunikation.

Datavetenskap och examina ingenjör från tekniska skolor eller på community college-nivå är vanligtvis två-till treåriga program. Det primära fokus är på utveckling av praktiska färdigheter, tillämpning av kunskap för problemlösning och utveckla en stark grundläggande kunskaper om den övergripande begrepp. Efter examen kan studenterna komplett intyg program för att främja deras kunskap eller överbryggande program att få tillträde till ett universitet.

datavetenskap och examina teknik tillgänglig från ett universitet är fyra år lång och har ett tungt fokus på teori. Eleverna förväntas få en betydande djup kunskap i både ämnet stora och närliggande områden. Efter avslutad, kan en examen tillämpas på ett magisterprogram för vidare studier.

De olika nivåerna för datavetenskap och grader teknik tillgänglig baseras på storleken på skolan och den lokala industrin. Skolor i industriländer centrum finns vanligtvis en större bredd och djup av programmet än skolor som inte i första hand ingenjörer fokuserad. Anledningen till detta är baserat på sysselsättningsmöjligheterna och efterfrågan på kompetens. Om den lokala arbetsgivare behöver personal med en bestämd färdighet som kan de arbeta med lokala skolor att bilda program för att möta detta behov.

Personer som åtnjuter den största graden av framgång i datateknik program examen detalj-orienterade, är fokuserad och har en utmärkt förmåga att arbeta med siffror. Tävlingen för att ange dessa program är ganska hård på grund av det stora antalet välbetalda positioner tillgängliga för studenter. En karriär i antingen i fält kan vara lukrativ och mentalt stimulerande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.