Vilka olika typer av arbetsterapi sysselsättning?

Arbetsterapi är en gren av rehabilitering som innebär att hjälpa patienterna utföra dagliga uppgifter som har försvårats av fysiska, känslomässiga, mentala eller utvecklingsmässiga förhållanden. Arbetsterapeuter (OTS) och yrkesmässiga assistenter terapi hjälpa patienter återvinna dessa förmågor och bibehålla de funktioner som tillåter dem att överleva dag till dag. Arbetsterapi sysselsättning finns huvudsakligen på sjukhus, även om ytterligare inställningar för denna typ av arbete är kontor hälsa läkare, skolor och vårdhem.

Att arbeta som en OT, måste man tjäna en magisterexamen. Efter att ha avslutat en arbetsterapi program vid en godkänd arbetsterapi skolan, skall den sökande genomgå en nationell certifiering undersökning. Detta är ett omfattande test som säkerställer att kandidaten har lärt sig alla de begrepp som krävs för att arbeta som arbetsterapeut. När testet är passerat, en licens meddelas, och OT kan söka arbetsterapi sysselsättning.

I en typisk arbetsterapi sysselsättning inställningarna, kommer OT utföra ett flertal funktioner för att hjälpa patienter att bygga sina liv tillbaka efter ett tillstånd eller olycka har lämnat dem någon form av funktionshinder. Dagliga uppgifter en OT och en arbetsterapi assistent kan omfatta hjälpa patienter med stärkta åtgärder, medhjälp patienter med motion, vilket stimulerar den visuella sinnen, med hjälp av datorprogram för att föra tillbaka beslutsfattande, problemlösning, minne och färdigheter uppfattning, utforma speciella utrustning och utveckla alternativa verksamheter för patienter med stora begränsningar. Arbetsterapi anställning får enbart omfatta en demografisk av befolkningen, t. ex. äldre, barn eller mentalt handikappade. OTS för äldre kommer främst arbeta på vårdhem, medan arbetsterapi barn kommer ofta i dag bryr sig eller skolor. Att arbeta med psykiskt funktionshindrade kommer att kräva att tillbringa tid på sjukhus eller sjukvård.

Arbetsterapi sysselsättningen ökar snabbare än många andra yrken, även bland dem som i sjukvården. Omkring en fjärdedel av alla OTS arbetar endast deltid, och ungefär en av tio terapeuter har ett andra jobb. Arbetsterapi arbete kan vara tröttande, eftersom terapeuten är vanligtvis på hans eller hennes fötter under större delen av dagen och hela tiden interagera med andra. OTS får arbeta i stora utrymmen med höga ljud och maskiner, samt arbete som ofta omfattar mer än 40 timmar i veckan, beroende på arbetsterapi anställning inställning och villkor. Hälsorisker, såsom press av lyft tung utrustning, är också en risk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.