Vilka olika typer av administrativ assistent sysselsättning?

en administrativ assistent utför kontorister och administrativa uppgifter för en person i ledningen. Det finns olika typer av administrativ assistent anställning tillgänglig från arbetsgivare, t. ex. advokatbyråer, fastighetsmäklare och finansiella institutioner.

De flesta arbetsgivare kräver en assistent ha minst en gymnasieexamen eller ett två år examen. En person som berörs av administrativ assistent sysselsättningen bör överväga att skriva, datavetenskap och klasser verksamhet. Vissa community college erbjuder olika intyg program för administrativa assistenter.

Medical assistenter arbetar i läkarens kontor, organisera medicinska journaler och fylla patient former. Vissa assistenter hälsar patienter och telefoner svar. Sjukhus kommer ofta att utnyttja administrativt stöd till forskningsprojekt.

Fastighetsbyråer anställa utbildad administrativa assistenter att bistå med juridisk och kontorsarbete. När en agent har en stängning, en assistent kan hjälpa till med utlåning handlingar, medan andra assistenter kan lista egenskaper.

Det finns många juridiska biträden på advokatbyråer. Detta jurist hjälper med att organisera fall och transkription. Andra arbetsuppgifter omfattar normalt schemaläggning medlingar och förhör. Rättslig assistenter nära samarbete med advokater och paralegals.

Om en administrativ assistent har utmärkta matematik och naturvetenskaplig utbildning, han eller hon tycker om att arbeta för en ingenjör eller forskare. Tekniska konsulter typ vetenskapliga uppsatser och utkast till kontrakt teknik, och kan också katalog dokument och bedriva forskning. Läroanstalterna erbjuder också administrativ assistent sysselsättningen. Skolstyrelser använda assistenter att göra anteckningar vid styrelsens sammanträden. Olika skolor har assistenter som arbetar i front office. Assistenten kommer ofta att förbereda skolan manualer och brev till föräldrar.

Virtuella assistenter blir allt vanligare med hjälp av Internet. Assistenterna kan arbeta för kunder i avskildhet i sitt eget hem. Justitiesekreterare finns även administrativa assistenter. En kontorist arbetar på ett tingshus hjälpa domare och annan personal. Vissa rättsliga dokument som inlämnats till kontorist omfatta gärningar och titlar på egendom.

Många myndigheter erbjuder administrativ assistent anställning. Jobbet kan vara inom den offentliga eller privata sektorn. En position stödja en ledande medlem av ledningen kräver ofta många års erfarenhet.

Om en person är intresserad av administrativ assistent sysselsättning, bör han eller hon kunna utföra prästerliga uppgifter. Förmågan att jonglera uppdrag och arbeta under press är en del av denna ståndpunkt. Assistenter bör också kunna skriva snabbt med en liten andel av fel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.