Vilka är de olika kurserna i ett datavetenskap Curriculum?

Det finns fyra olika typer av kurser inom ett datavetenskap läroplan: programmering, datorsystem struktur, matte, och tillämpningen datavetenskap i teknik. Datavetenskap program finns tillgängliga på både Community College och universitetsnivå. Den exakta kurser tillgängliga varierar beroende på skola, men alla kurser kommer att följa samma grundläggande begrepp och teorier.

Slutförande av datavetenskap läroplanen kommer att ge de färdigheter som krävs för att bli en programmerare, datorsystem analytiker, eller programutvecklare. Dessa yrken är alla förväntas få över genomsnittliga tillväxten under de kommande fem till tio år, eftersom efterfrågan på kvalificerad IT-personal expanderar. Datalogi programmet utexaminerade kan skapa ny programvara, analysera befintliga program och definiera nya sätt att integrera dator logik i vårt dagliga liv.

För att förbereda för kurserna i ett datavetenskap läroplan, gymnasiet kurser i kalkyl är algebra, engelska och teknik rekommenderas. Det är viktigt att komma ihåg att datorn logik bygger på matematiska begrepp. En fast förståelse av dessa begrepp och hur de kan kombineras är avgörande i detta program.

Dataprogrammering kurser utgör en stor del av läroplanen. Under det första året, det finns minst tre datorprogrammering kurser. De inriktar sig på grundläggande datorkunskaper språk, såsom Java och C + +. De begrepp som används med dessa språk återanvänds med en rad andra språk programmering, och är ett utmärkt sätt att lära logik, program, och analys.

Datasystem strukturen består av kurser i hårdvara, infrastruktur, och modeller, samt de olika system modeller design som ofta används i industrin. Dessa kurser omfattar även hårdvaran mönster, teknik som finns tillgänglig, och nästa steg.

datavetenskap läroplanen har en betydande del av matematik. Detta omfattar minst fyra tandsten kurser, algebra, statistik och nummer struktur. Allt detta matematik kan verka skrämmande, men det är viktigt att inse att kvaliteten på instruktörer finns på denna nivå är betydligt bättre än på gymnasienivå. Många som kämpar med avancerad matematik på gymnasiet tycker att det är betydligt lättare att förstå i sin dator naturvetenskapliga programmet, helt enkelt på grund av bättre lärare.

Under de senaste två åren av datavetenskap läroplanen, kurser som fokuserar på tillämpningen av tekniken finns. Dessa kurser kan omfatta robotteknik, geografiska informationssystem, artificiell intelligens, som kombinerar datachips behandling med taggar radiofrekvenser och mycket mer. Det är i dessa kurser som många studenter hitta egna intresse-och specialisering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.