Vilka är de bästa Betala Karriär för människor utan en högskoleexamen?

Om du tror att det inte mycket du kan göra utan en högskoleexamen, är du i för en överraskning. En färsk rapport tas ut från Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor visar att det är möjligt att tjäna över $ 50. 000 amerikanska dollar (USD) per år utan att någonsin gå på college. Här är en snabb titt på några av de bästa betala yrken som inte kräver högre utbildning.

 • flygledare. Innan du upphetsad över det faktum att de registeransvariga att mer än 100. 000 amerikanska dollar per år, ska du veta att detta yrke led i top 15 mest stressiga arbeten. Flygledarna kan komma igång utan en högskoleexamen, trots ett ofta krävs för avancemang.

 • fastighetsmäklare. En stor del av lönen för en mäklare beror på läge och genomsnittliga bostadspriserna på området, men trots det är den genomsnittliga lönen för fastighetsmäklare i USA $ 76. 000 USD. Även om det är möjligt att vara en mäklare utan en högskoleexamen, är en serie utbildningsseminarier och prov som krävs för certifiering.

 • Personlig tränare kan tjäna uppemot 50. 000 dollar utan en högskoleexamen. Även de som arbetar deltid kan tjäna en median årslön i höga 20-talet. Många personliga tränare äger sina egna företag och tjäna lön betydligt högre än genomsnittet tränare som arbetar i ett gym.

 • Många datorrelaterade yrken kan startas utan att en högskoleexamen, eftersom många företag anser på arbetsplatsutbildning viktigare än formell utbildning. Programmerare kan lära sig branschen genom att ta privata certifieringar och tjänar i genomsnitt $ 55. 000 USD. De flesta databas och nätverksadministratörer fick sin start utan en högskoleexamen och tjäna ett medium årslön på $ 48. 000 USD.

  Många av de högst betalande yrken i USA har att göra med manuellt arbete, och de flesta av dem kan genomföras utan en högskoleexamen. Några exempel elektriker och elektrisk utrustning reparation ($ 54. 000 USD), arbetstagare järnväg ($ 46. 000 USD), brandmän ($ 48. 000 USD), mekanik bil ($ 37. 000 USD), och metallarbetare ($ 43. 000 USD). Många militära tjänster kan erhållas utan en högskoleexamen. En sergeant i aktiv tjänst och ett decennium av tjänst bakom honom eller henne får omkring 49. 000 dollar per år.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.