Vad bör jag tänka på när du väljer småbarnsfostran grader Utbildning Online?

När du väljer småbarnsfostran grader utbildning online, bör du tänka på följande fyra punkter: yrkesmässig certifiering, kursavgifter, jobb program placering, och utvärderingsmetoder. Småbarnsfostran fokuserar särskilt på barn i åldern 6 månader och 6 år. På de flesta områden är formellt grundskola tillgänglig deltid för studerande på 5 och 6 års ålder.

För att vara berättigad till tidig online småbarnsfostran grader, måste du ha klarat gymnasiet, har en tydlig kriminalregistret, och har ett giltigt första hjälpen certifikat. Tillväxten av online-skolor har resulterat i en ökning av tjänster som tillhandahålls av traditionella skolor. Det är nu möjligt att tjäna en viss online från både hängivna en online skola och en traditionell universitet eller högskola.

En professionell certifiering som en småbarnsfostran examen krävs i många stater att få arbete. Ta dig tid att ta reda på om programmet erbjuder denna typ av certifiering eller är lierad med en certifierad institution. Tänk på att studenter som måste göra om certifieringen undersökningen är skyldiga att betala ytterligare avgifter och kan uppleva en försening i sin förmåga att kvalificera sig för en position inom detta område.

Titta på den totala undervisningsavgifter krävs för tidig online småbarnsfostran grader. Vissa program verkar dyrare vid första rodna, eftersom de innehåller alla de kursmaterialet. Håll utkik efter ytterligare avgifter som olika skolor. Skriv ner alla avgifter i samband med varje program för att göra en solid bedömning av kostnaderna. Prata med ditt program rådgivare om stipendier, stipendier och andra metoder för att minska den totala kostnad för programmet.

arbetsförmedling är en viktig del av detta program. Många online-skolor har formella partnerskap med lokala dagvård eller tidig barndom anläggningar utbildning. Tala med programansvarig ta reda på exakt hur detta fungerar. Dessa lediga jobb skall fyllas under övervakning av en utbildad, certifierad utbildare att gälla för utfärdande av intyg. Se till att detta är fallet, eller så kan du behöva upprepa denna del av utbildningsprogrammet.

De utvärderingsmetoder som används för tidig online barndom examina omfatta online frågesporter, skriftliga uppgifter, formella prov, tentor och jobb bedömningar placering. Titta på fördelningen av dessa olika metoder för att bestämma hur det definitiva antalet poäng beräknas. Tänk om din personliga inlärningsstil och vilken typ av utvärdering metod som fungerar bäst för dig. Kontakt studentservice att stärka dina testa kunskaper så att dina resultat är en återspegling av din kunskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.