Vad bör jag tänka när man väljer en examen Datavetenskap?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en viss datavetenskap: utbildning, personliga engagemang, specialiserade program och antagning krav. En dator-examen är vanligtvis erbjuds via fakulteten för datavetenskap, och kan ingå i ett större universitet eller högskola, eller en separat skola. Det bästa datavetenskap grader är vanligtvis tillgängliga från skolor med examen program. Dessa skolor har möjlighet att locka högkvalificerade lärare och har dedikerade resurser för denna skola.

Det finns två typer av program som finns tillgängliga när vi letar efter ett datavetenskap grad: utredande college och universitet. College program är vanligtvis två till fyra år långa och är inriktade på praktiska färdigheter. Det finns flera teoretiska kurser, men de allra flesta av programmet är inriktat på att erhålla de praktiska färdigheter som krävs för att lyckas i denna karriär.

universitet programmen vanligtvis fyra till fem år långa. Det primära fokus är på den teoretiska information och kunskap som krävs för att främja datavetenskap. Även praktiska färdigheter lärs ut, är i fokus för att ge en helhetssyn på datavetenskap som ett fält, och möjligheten att röra sig inom detta område.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

Det bästa datavetenskap utbildningsprogram bör ge varje elev med en laptop och har datorarbetsplatser finns i de flesta klassrum. Datavetenskap är en mycket teknisk färdighet som bäst lärt sig genom praxis, exponering för olika program, och utforskning av nya och framväxande teknik. Arbetsbördan i dessa program är ganska tung och kräver dygnet runt tillgång till datorutrustning och resurser.

Leta efter ett program som ger möjlighet att specialisera sig på något som är av personligt intresse för dig. Detta kan inkludera robotar, biomekanik, systemintegration, eller hög hastighet anläggningar datoranvändning. Leta efter ytterligare kurser, praktik, jobb-program placering och andra verktyg som hjälper dig att få ett jobb efter examen.

För att uppfylla kraven för införsel till ett datavetenskap examen måste du ha high school kurser i teknik, kalkyl, engelska och datorer. Vissa skolor har standardiserat test för att mäta din fallenhet för datavetenskap som en del i ansökningsprocessen. Kommunikationsförmåga är ofta en punkt på svaghet för programmet datavetenskap sökande. Öka din skriftliga och muntliga kunskaper genom riktade kurser innan du ansöker.

Om du tittar på de bästa datavetenskapliga utbildningsprogrammet i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Denna typ av skola kräver ofta eleverna att ha en kombination av hög varumärkena, rekommendationsbrev, och har utvecklat datorprogram på egen hand. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.