Vad är skillnaden mellan en traditionell examen och en Online Degree?

Det kan finnas många skillnader mellan en traditionell examen och en online-examen eller kan det vara få. Vissa av dessa distinktioner är mest kände när en online examen erhålls från ett icke-ackrediterat universitet, och andra när du får ditt examensbevis eller avskrifter. Till exempel vissa skolor gör automatiskt observera att du fått din examen på nätet, medan andra inte gör det, och några online skolor har fysiska campus, så den faktiska vikten av din examen är betydligt mindre än om du gått i klasser på campus. Dessutom, hur en traditionell examen och en online grad, förutsatt att de båda kommer från godkända skolor, kan vägas beror på din stora, din karriär, och även om graden är ett första stopp mot ytterligare studier, som i forskarutbildningen.

En del elever och lärare anser att de många skillnaderna mellan en traditionell examen och en online grad är känt av eleverna, men kan inte bedömas av framtida arbetsgivare. En mycket skicklig program som bedrivs online är fortfarande mycket annorlunda än en erfarenhet med klasser i ett traditionellt klassrum miljö. Vissa klasser kan ha en viss studentmedverkan, där eleverna lär tillsammans, och andra är din egen takt och självstudier. Sanningen om "fysisk campus" klasser är att möjligheter till lärande finns inte bara från lärarna utan från andra studenter också.

Deltagande och diskussion i ett klassrum kan förbättra din utbildning och ger dig möjligheter att tänka på de saker du lär på olika sätt. Dessutom har vissa allmänna Ed kurser har en viss hand på krav, till exempel vetenskap labb. Det är svårt att veta hur online klasser skulle matcha dessa krav, även om en icke-vetenskap stora kanske inte skulle behöva ha tagit en vetenskap lab. Men om du får en online-examen från en mycket respekterad, ackrediterade universitet, är det inte sannolikt att ses som annorlunda, att även om den kan vara meningsfullt att få en examen från ett universitet som också har en fysisk campus och spelar " t ange att din examen har intjänats online.

Det kan finnas vissa skillnader mellan en traditionell examen och en online grad om du planerar att delta i forskarskolan. Forskarskolan tillämpningar bygger ofta på att du får utmärkt rekommendationsbrev från instruktörer. Aldrig möte dina instruktörer utom i ett online-inställning betyder det mindre möjligt för dig att göra ett fantastiskt intryck på dem. De får inte veta att du på ett personligt sätt, som de skulle om du satt i sina klasser, de kanske inte ens vet hur du ser ut. Detta kan ske i skenet av en rekommendation, och top grad skolorna ofta söker skrivelser av referenser från lärare som är mycket väl kända, så du kan vara något begränsade i där man kan gå till att fortsätta din utbildning.

Vissa områden där en stor mängd praktiskt arbete krävs, t. ex. inom sjukvården fält kan innebära finns det stora skillnader mellan en traditionell examen och en online grad. Om du tar omsorg, och dina online universitet inte har ett godkänt program för att fullborda Practicum timmar kan det vara nästan omöjligt att få anställning och graden kanske inte värt papperet det är tryckt på. Eftersom mycket av en ammande grad beror på att lära saker händer på, skulle du vara bättre betjänt av att få en traditionell examen.

Vissa universitet erbjuder många kurser på Internet, vilket kan bidra med saker som pendlar till skolan, men fortfarande måste du spendera lite tid på en fysisk campus. Grader du får från dessa universitet anses inte online grader och kommer att matcha upp bra med en traditionell examen. Med några klasser på nätet kan vara ett bra alternativ om du arbetar bra självständigt och om du har en mycket snäv tidsplan. Du kommer ändå antagligen behöver för att slutföra en del av dina kurser vid universitetet, som kan vara det bästa av två världar.

Naturligtvis är största skillnaderna mellan en traditionell examen och en online grad kan kännas om du får din examen från ett universitet som inte är ackrediterad. Detta innebär i princip att olika lärande institutioner inte har bedömt i vilken grad vara lika bra som en traditionell examen. Detta kan fråga enormt om du söker arbete eller vill fortsätta din utbildning. Gör du se till att något lärosäte du deltar har ett gott rykte och är ackrediterat så att andra universitet och arbetsgivare kommer att känna igen din examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.