Vad är några bra yrkesval för människor som älskar att vara ute?

Om du älskar utomhus och har en känsla av äventyr, bör du överväga en utomhus karriär i din framtid. Det finns många alternativ för människor som inte vill ha en traditionell 9-5 kontorsjobb, och föredrar en utomhus karriär där de kan känna sig friare och njuta av naturen. Några av de mest populära typer av karriär som sällan kräver en resa till kontoret är:

  • Ecotour Guide. Äventyrsresor har varit en het affär för senaste två decennierna. Om du är en sport entusiast och har inget emot att få "smutsiga kängor," detta kan vara en stor utomhus karriär för dig. Oavsett om du arbetar lokalt, organisera vandringar, eller resa runt i världen i extrema äventyr, är detta ett alternativ som kräver lite eller ingen inomhus tid. Om du har en specialkompetens, som fotografi, forsränning erfarenhet eller kunskaper i biologi kan du arbeta inom specialiserade områden.
  • trädgårdsnäring och Botanik . Personer med en kärlek för allt grönt har ett alternativ för en utomhus karriär i botanik. Detta kan innebära arbete i trädgårdar, dela laboratorium tid med forskare som arbetar med att identifiera eller bevara vissa arter, eller rådgivning staden om sin stad parker och skogar.
  • skogsmästare. Om du verkligen älskar den robusta liv, en utomhus karriär som skogvaktare kan vara det perfekta valet för dig. Skogvaktare lever ofta i idylliska inställningar antingen i bergen eller ut i skogen eller nationalparker. De arbetar med att förebygga bränder, övervakning regionala byggnadsarbeten, och arbetar med park besökare.

Om du älskar naturen men inte har något emot spendera det mesta av din tid åt att arbeta inne, du kan överväga en utomhus karriär t. ex. miljö-journalist eller advokat, där fokus ligger på omgivningen även om ditt arbete är gjort bakom ett skrivbord. Gräsrötter organisera är en annan stor utomhus yrkesmöjlighet för de berörda om miljön. Gräsrötter arrangörerna arbete med miljöfrågor, såsom återvinning eller föroreningar genom att sätta samman frivilliga grupper eller rådgivning i en viss bransch om hur man hanterar dessa frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.