Hur väljer jag det bästa arbetsterapi Skolor Therapy assistent?

Antalet arbetssjukdomar skolor terapi assistent har ökat under de senaste tre till fem år som det medicinska samfundet har blivit mer acceptera de allierade hälso-och sjukvården. Arbetsterapi är användningen av arbete och aktiviteter för att hjälpa människor att övervinna fysiska, mentala och emotionella frågor. Dessa behandlingar är internationellt accepterade och har visat sig gynna människor som har en långvarig funktionsnedsättning eller återhämtar sig från en sjukdom eller olycksfall.

Arbetsterapi assistent programmen vanligtvis organiserade inom en större gemenskap eller karriär college. När man jämför arbetsterapi assistent skolor finns det tre faktorer att beakta: jobb program placering, undervisning stil och atmosfär. De flesta studenter som registrerar sig i denna typ av program har arbetat inom sjukvården området för mellan två och fem år. Denna extra livserfarenhet och mognad är ganska värdefull i detta område.

Granska arbetsterapi assistent skolornas arbetsförmedling program. Prata med den karriär rådgivare eller besöka karriär centrum. Fråga om placeringen ränta, olika sektioner där eleverna placerades i de senaste fem åren, och de typer av anställningar de fylldes. Titta på listan av partnerskap arbetsförmedling att avgöra om positioner finns i flera sektorer, såsom långsiktig omsorg, sjukhus och medicinska kliniker. Detta är mycket viktigt, eftersom det är det enda sättet att få erfarenhet i denna roll.

Diskutera skolans förfarande, om det finns ett problem, såsom vem kontakten och ta reda på om skolan kommer att ge stöd om det behövs. Nästan alla skolor har ett program arbetsförmedling, men viktig information kommer att finnas i detaljerna. Be att få tala med en examen eller en aktuell student på en arbetsförmedling för att bättre förstå vad upplevelse är.

Det finns en mängd olika undervisningsmetoder, men de kan oftast delas in i två grupper: föreläsning och interaktiv. En föreläsning stil är lämplig för faktabaserat kurser. Men i en arbetsterapi assistent programmet bör allra flesta naturligtvis vara interaktiv. Ett exempel på en interaktiv undervisning stilen aktiv klass deltagande, frågestunder och presentationer.

Det bästa arbetsterapi assistent skolor ligger oftast nära en stor rehabiliteringscenter eller sjukhus. Närhet gör det lättare för skolan att anordna program arbetsförmedling och gästlärare från läkare. Denna typ av program är vanligtvis nio till 12 månader i längd, och har ofta kontinuerlig registrering.

Stämningen på skolan är mycket viktig när du gör ett val. Ta en guidad tur av anläggningen och campus. Efter turen, gå omkring i allmänna utrymmen på skolan och titta på hur eleverna interagerar med varandra och utrymme. Kvaliteten på programmen, tillämpning översyn, och det engagemang av studenterna har alla en inverkan på den allmänna stämningen och hjälper dig att avgöra om den här skolan är för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.