Hur väljer jag det bästa Grundutbildning biokemi programmet?

Välja det bästa grundutbildningen biokemi programmet kan ta en hel del arbete eller lite. Detta beror på att människor har olika syften och mål vid inresa biokemi studier, och de har sannerligen ett antal krav för program, utöver de begränsningar som studenter (som låg finansiering eller bristfälliga betyg). Det är därför svårt att säga vilket program är bäst för alla, men det finns många saker som inkommande studenter kan göra sina val på skolor de vill delta eller som sannolikt kommer att acceptera dem.

Massor av olika skolor finns som har ett mycket bra till utmärkt grundutbildningen biokemi programmet. Ibland en av de viktigaste kraven för studenter är sannolikheten för att kunna få en doktorsexamen efter examen. Det finns listor med skolor som omfattar genomsnittliga andelen studenter som går vidare till doktorandstudier eller vårdlinje, eftersom biokemi är en godtagbar viktig för detta. Det är inte precis ett mått på skolans kvalitet, eftersom andelen studerande är inte alltid ett mått av program. Men om första problem är att hamna i forskarskolan, kan det vara klokt att ta en titt på dessa listor för att bestämma vilka skolor utgör större risk för framtida studier.

Varje skola om någon form av lista kan sedan mätas mot andra standarder. Folk borde räkna ut var skolan ligger, hur stor varje program är, och hur mycket interaktion eleverna får med professorer i stället för doktorander. Platsen kan vara en viktig faktor, folk kanske vill vara långt hemifrån eller i närheten. Vissa elever kanske föredrar livlig program med en enorm förmåga och en ännu större studenter, medan andra finns en liten grundutbildningsprogram biokemi programmet mer attraktivt. Interaktion med professorer är ett giltigt ersättning eftersom man i vissa skolor får eleverna möta knappt professorer tills de övre år och med större uppmärksamhet från lärare kan vara till god hjälp.

Andra saker som kan gå in i bedömningen av en skola. Studenter i denna stora kanske vill veta vilken forskning eller internship möjligheter finns för grundutbildningen vid en viss skola. En ytterligare punkt att tänka på är vilka skolor rimligen kan förväntas acceptera en student. Listan över biokemi grundutbildningen val kan vara kort om kvaliteter och college ingång tester tentamen var fattiga. Det finns ett sätt att fixa detta, och det är genom att besöka en junior eller community college för de första två åren, får mycket bra betyg och sedan förflyttas till en biokemi program. I de flesta fall, högskolor titta bara på college klasser för juniorer som gäller, och detta kan torka bort dåliga betyg i gymnasiet.

Bästa grundutbildningsprogram biokemi program kan också mätas med överkomliga priser. Det är sant att det kanske Ivy League skolan är lite mer prestigefyllda. Några av de mest kända skolorna har mycket bra stipendieprogram, särskilt för låga inkomster studenter, men de har också ett stort antal sökande och inte varje elev hör till låg inkomst status. Om ekonomi är en fråga, bör människor vara säkra på att det finns bra program på många statliga skolor, som är mer prisvärd. Tänk att titta på statliga universitet som är kopplade till medicinska fakulteter, speciellt om medicinska studier är målet, eller de som har rapporterat goda rykte och höga profiler genom forskningsresultat.

Varje person i slutändan avgör vilken är den bästa grundutbildningen biokemi programmet ges många variabler. Människor kan också få råd från familj, skola rådgivare, och många andra längs vägen. Det kan också vara till hjälp att besöka några skolor campus innan du skickar ut ansökningar. Personliga åsikter från lärare och få studenter recensioner av ett program kan ges samma tyngd med andra faktorer för att avgöra vilka program som en person bör gälla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.