Hur väljer jag de bästa fysiska Program Therapy assistent?

Utexaminerade av fysisk program terapi assistent förtjäna en Associate's Degree i sjukgymnastik. Dessa program bygger på en intensiv sjukgymnastik läroplan som syftar till att få den studerande att arbeta i en professionell vård karriär i så lite som två års heltidsstudier, som omfattar sommarjobb. För närvarande finns det hundratals högskolor som erbjuder denna allierade hälsa yrkesutbildning.

Precis som sjukgymnaster, är en sjukgymnast assistent, eller PTA, en licensierad läkare. Men en PTA är skyldig att arbeta direkt eller indirekt under överinseende av en sjukgymnast. Nivån på tillsynen beror på det geografiska område du vill praktiken. När du väljer sjukgymnastik assistent program ska studenten söka endast de högskolor som är CAPTE ackrediterade. Ackrediteringen av kommissionen om ackreditering i sjukgymnastik Education kommer att försäkra de klasser som är acceptabla för att vara berättigade att sitta för licensieringen undersökning.

Godkännande i fysiska program för behandling assistent kräver ofta mer än bara en hög grad punkt genomsnitt (GPA) i de stora vetenskaper såsom biologi, kemi och statistik. Gemenskapens engagemang i frivilliga aktiviteter, företrädesvis inom hälso-området, vanligen krävs. Andra samhälls-engagemang rekommenderas också. En annan vanlig förutsättning är ett rekommendationsbrev från en legitimerad sjukgymnast, vanligtvis erhålls genom frivilligt arbete. Andra rekommendationsbrev från kompletterande hälso-och sjukvårdspersonal är ofta till hjälp.

Eftersom en stor del av utbildningen kommer att ske i form av praktiska metoder vid valet av fysisk program för behandling assistent ska studenten överväga Om denna utbildning kommer att äga rum. Många skolor erbjuder denna examen är anslutna till lokala sjukhus och ofta praxis kliniska färdigheter i dessa inställningar. Det är bäst att forskningen dessa anläggningar för att säkerställa de betraktas som behöriga undervisningslokaler.

Förutom i klassen praktisk utbildning, sjukgymnastik program assistent krävs ett visst antal enskilda kliniken timmar, oftast både under sommaren sessioner. Clinic timmar, ofta kallad praktik, vanligtvis arrranged i fyra till sex veckors intervall. Det är där studenten arbetar ett 40-timmars veckan schema att träna färdigheter på verkliga patienter och klienter under direkt överinseende av en legitimerad sjukgymnast. När du väljer sjukgymnastik assistent program, är det också en god idé att begära en förteckning över de anläggningar där praktik erbjuds att trygga tänkt att endast karriärväg för studenten har en solid bas för att praktiken färdigheter som behövs efter examen.

Efter instruktion och utbildning är klar ska studenten sitta för licensieringen tentamen. Men på många områden en ny examen kan arbeta under en tillfällig licens så länge som alla krav är uppfyllda och studenten har tagit licensieringen examen. När licensieringen är klar PTA skyldig att följa alla regler och förordningar som läggs fram av den stat där de väljer att utöva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.