Vad är ett barnflickan?

En barnpiga eller plantskola hembiträde är en kvinnlig anställd som tar hand om barn under överinseende av en högre tjänsteman som en sjuksköterska eller barnskötare. Denna position är relativt okänt i den moderna världen så få personer behålla hushåll formellt och kräva en barnpiga, även nursemaids finns fortfarande i vissa delar av världen. Eftersom nursemaids traditionellt hantera intimt med barn på daglig basis, fastställa de ofta starka band med sina avgifter, vilket allmänheten att tänka på dem nästan som surrogatmamma siffror.

högsta tjänsteman som utsetts att ta hand om barn är sjuksköterska eller barnskötare. I hushåll där mödrar beroende av bistånd för barnomsorg, är en barnvakt brukar räcka. Men när en nanny är inte tillräckligt, kan en barnpiga användas. Nursemaids kan vara särskilt värdefullt i hus med flera barn, eller barn som är svåra att hantera. De är inte som fullt utbildad barnskötare, och de är ansvariga för barnskötare, som i sin tur övervakas av en annan medlem i hushållet personal, beroende på hierarki i hushållet.

Läs mer: Catoosa County Inmate Information

 

En mängd olika uppgifter kan omfattas av varifrån barnflickan. Nursemaids ren normalt dagis, hålla ordning omkring och hålla reda på barnen i huset. De kan också hjälpa barnen att klä sig för skola och utflykter, och det är inte ovanligt att en barnflickan att övervaka lekande barn eller när de arbetar med skoluppgifter. Dessa inhemska anställda hanterar i huvudsak de aspekter av barnomsorg som en mor kan inte hitta i hennes smak, allt från blöjbyten till att barn till tandläkaren.

 

Många gammaldags romaner funktionen nursemaids eller hånfulla kommentarer om dem. Barn skavde ofta mot närvaron av ett barnflickan när de blev äldre och hävdade att de inte längre behövs en fortlöpande kontroll. Eftersom begreppet ett barnflickan var en gång allmänt kända och accepterade, en kommentar som "hon knappast behöver en barnpiga för att avsluta denna uppgift" skulle tydligt har förstått, i synnerhet bland de högre klasserna.

 

Som man kan förvänta sig, det primära jobb kravet på ett barnflickan är en önskan att arbeta med barn. Nursemaids vanligtvis förväntas ha någon form av utbildning i barnomsorgen också, och utbildning i första hjälpen är en definitiv bonus. Eftersom denna ståndpunkt är relativt föråldrad, kan det vara svårt att hitta positioner som en barnpiga, en kunskap i protokollet av den formella hushåll kan vara en stor hjälp, eftersom det kommer att hjälpa ett barnflickan att lösa i.

Läs mer: Chico Police Department Weekly Arrests

 


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.