Vad är en Concierge?

En concierge, uttalas "cawn-se-airzsh" är en av de äldsta och anmärkningsvärt yrken går tillbaka mer än 800 år på medeltiden. Begreppet härstammar från den franska Comte Des Cierges , "uppfödaren av de stearinljus. " Hans position inriktade på tenderar att behoven hos adeln som var på besök borgar och slott i Europa.

Värdet av att ha en concierge var snabbt erkänd och ställning utvidgas, börjar med verkställande rättvisa i tjänst till kungen. Med en concierge var snabbt införlivas i livsstilen av eliten medlemmar av adel och ansågs vara en viktig statussymbol.

Läs mer

 

 

I 19. Talets Europa, vaktmästare innehaft egendom vaktmästare i lägenheter. De bodde på plats och övervakade egendom, fungerade som säkerhet och gick till behoven för passagerare. Genom den 20: e-talet hade situationen för concierge etablerat sig runt om i världen och blev tillgänglig för vanliga samhället. All high-end hotell krävs ett och i slutet av århundradet hade de flesta hotell concierge-tjänster tillgängliga.

 

the 21st Century expanderade på titeln för att inbegripa befattningar på sjukhus, nöjesparker, och privata klubbar. Det har också blivit ett företagande paradis för privatpersoner ärende företag som startkostnader är minimala. År 2003 var ett samhälle med concierge läkare som skapats i USA. Syftet var att skapa hållare-baserade metoder i hopp om att tjäna sina patienter bättre och mer effektivt.

 

Den vanligaste position i concierge verksamheten fortfarande på hotell. Många avancerade egenskaper stödja en concierge (eller klubb) nivå där premiumtjänster och trygghet erbjuds. Även de flesta budget-hotell och en ingång skötare, hjälp med bagage, meddelanden och online.

 

En concierge anses din kontaktperson för någon boende, rekommendationer och reservationer du kan behöva. Det finns ingen begäran alltför enkel eller extravaganta och varje uppgift sker med en luft av skämt, integritet och diskretion. Deras fokus är att förbättra upplevelsen av gästerna och samtidigt främja turismen och sevärdheter roman som staden har att erbjuda. Standard tjänster omfattar, spa och massagebehandlingar, limo tjänster, boardingkort, restaurang bokningar, biljetter till evenemang och turer i staden.

 

Unik personlig concierge-tjänster tillgodose ultra rika i samhället, tillhandahåller tjänster av privata jet charter, lyx yacht charter, exotiska biluthyrning, herrgård vistelser och mycket mer. Bluefish Concierge Service, Corporate Concierge, Millionaire's Concierge och Premier Concierge, är några exempel på exklusiva anpassade insatser ger den högsta betyg.

 

Eliten av concierge världen är medlemmar i The Klaver D'or , uttalas "lera dörr", som översätts "nycklar av guld". Denna unika internationella samhället kom till stånd 1929, som grundades av Ferdinand Gillet, en legendarisk parisisk concierge själv. En markering bärs på medlemmarna rockuppslagen, märkt med korslagda guld nycklar identifierar dem som en del av en internationell grupp, tillägnad service. Endast den högsta kvalitet hotellen locka dessa medlemmar.

 

ledamöter i Klaver D'or samhället finns till högsta krav på service. Deras motto är "I tjänsten genom Excellence". De har en puls på sin stad och vet vad rekommendationer att göra och vad man ska undvika. Verktygen för sin handel omfattar ZAGAT, Fodor's, guider flygbolag, kartor, prov restaurangmenyer, underhållning, nattliv, sport, teater och listor musik.

 

anslutningar till andra Klaver D'orer från hela världen är deras största resurs. De har också en outtömlig nätverk av bekanta och kollegor. Ibland fungerar de som socialt rådgivare, expediters affärs-och personliga förtrogna. Genom en lång historia av engagemang och kompetens, har vaktmästare blivit en pålitlig vän för alla resenärer.

 


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.