Vad är ACT testning?

ACT testning är förvaltning av en frivillig tentamen eller deltagande i tentamen med studenter. Vanligtvis studenter som tar ACT-testet, som utvecklades på 1950-talet, gör det för att lämna in betyg till högskolor. Testet har fått täta jämfört med andra välkända amerikanska college beredskap test som kallas SAT. ACT-tester har traditionellt använts i större utsträckning mitten-delen av USA, och SAT, men det finns nu många East Coast studenter som föredrar att ta ACT. Även i många stater där SAT anses vara mer standard av de två testen kan det finnas flera platser och flera möjligheter att i stället ta ACT.

De områden ACT test undersöker är engelska upp till nybörjare college engelska ämnen, läsförståelse, matematik som inkluderar material, fram till trigonometri, och vetenskap. Eleverna har möjlighet att slutföra en skriftlig uppsats på en slutlig halv timme, som kan användas för att bedöma skrivkunnigheten. Poängsättningen för testet är mycket annorlunda än lör Den högsta poängen på provet är 36, vilket grovt räknat skulle motsvara ett 2400 eller perfekt lör poäng. Det finns flera skolor och institutioner som har upprättat jämförelse riktlinjer mellan ACT poäng och betyg SAT, och studenter kan lätt hitta dessa att bestämma hur deras ACT test värdering skulle uppfatta ett kollegium som utvärderar båda testerna, i en lör tung stat, en skola kan fortfarande kräver SAT stället för ACT, och några studenter ta båda proven så att de kan tillämpas i utpräglade ACT föredrog områden.

Läs mer: Douglas County Jail Inmate List

 

En sak som eleverna tycker om ACT tester och scoring är att felaktiga svar inte någon anledning bestraffning av poäng. Detta kan ge en student att göra en rimlig gissning med några farhågor om en gissning är fel. Elever med vissa inlärningssvårigheter kan ha rätt till en mängd olika boende, när de tar kontroll, ytterligare ett plus, och detta kan omfatta förlängning total tid att testa. Sådana ändringar kan inte noteras på tester eller betyg.

 

Den slutliga poängen kallas en sammansatt eller i genomsnitt varje prov avsnitt. Skolorna kan ha olika krav på poäng. Typiska poängen för varje sektion intervall på ungefär 20, och dessa är ofta vara den ungefärliga nivån en student måste vara i när du skriver college. Graden ACT test betyg ges vikt i kollegium program kan variera. Vissa högskolor vill ha nära perfekt scoring och andra är ganska nöjda med lägre poäng om en student har potential att gradera, deltagande i en gemenskap och i saker som student intervjuer. Det finns några skolor som inte kräver antingen SAT eller ACT testning, och dessa omfattar de flesta community college.

 

Om studerande är intresserade kan ta ett prov på nätet ACT-testet. Detta kan ge dem ett sätt att jämföra poäng på detta test med lör Öva så här är oftast bra för eleven att förbereda för någon provning. Det kan visa material som behöver extra undersökning och pekar på en elevs styrkor. Eleverna kan också besöka ACT hemsidan för att få information om när och där provning sker.

Läs mer: Carroll County Jail Search for an Inmate


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.