Vad är en Auror?

de populära Harry Potter-serie fantasyromaner av JK Rowling, en Auror är en specialutbildad anställd på Trolldomsministeriet, som spår Dark Wizards och ger dem inför rätta. Aurorer är oerhört begåvade och engagerade personer, som representerar några av de mest välutbildade och utbildade trollkarlar vara anställda av Trolldomsministeriet. Arbetet med en Auror uppfattas som mycket glamorösa av många, och det kan också vara extremt farligt. Förmodligen position betalar ganska bra, som ett erkännande av den långa utbildningstiden och stora på jobbet fara.

Aurorer är nödvändigt inom trollkarlsvärlden gemenskapen på grund av förekomsten av Dark Wizards, guider som praktiserar svartkonster. Många av dessa guider är anhängare till Lord Voldemort. Aurorer spåra och gripa Dark Wizards med målet att minska kriminaliteten i trollkarlsvärlden och mugglarfödda världar lika, och även i hopp om att få information om Voldemorts verksamhet. De verkar ha fullgod personlig makt, inklusive möjligheten att använda Unforgivable förbannelser mot Dark Wizards, om behov skulle uppstå.

För att bli en Auror, måste en trollkarl gör mycket bra i skolan, med minst fem FULT utmattande Wizarding Tester (vattensalamandrar), alla med halt över "Överträffar förväntningar. " Ministeriet kräver Aurorer till sitta NEWT tentor i Potions, Charms, Transfiguration, och försvar mot svartkonster, med Auror kandidater verkar valfri valfria val såsom Divination eller Arithmancy. Sökande också genomgå en säkerhetsprövning, och en rad begåvningstest för att mäta prestationsförmågan.

Om en Auror accepteras som en anställd av ministeriet, han eller hon genomgår en ytterligare tre års utbildning i avancerad defensiv och bekämpa teknik, tillsammans med spårning, döljande, stealth, och förklädnad. Precis som är fallet i skolan, är Aurorer testas och graderas på deras resultat i dessa ämnen. Gång utbildade, blir en Auror en medlem av en elit brottsbekämpande besättning huvudkontor på andra våningen i Trolldomsministeriet underjordiska komplex. I Harry Potter och Fenixorden , besök Harry Auror huvudkontoret och får se liggbås där Aurorer arbete, tillsammans med mötet flera Aurorer.

p

läsare införs för Aurorer i Harry Potter och den flammande bägaren , när de träffas pensionerade Auror Alastor Moody. I Harry Potter och Fenixorden , läsarna möta aktiva Aurorer såsom Nymphadora Tonks och Kingsley Shacklebolt. Många Aurorer är också olagligt medlemmar av Fenixorden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.