Vad är hårt arbete?

Upptagen arbete är ett arbete som kommer att hålla någon ockuperade utan konstruktiv och produktiv. Begreppet hårt arbete dyker ofta upp i skolor, särskilt i skolor med yngre elever som är svåra att kontrollera. Det kan också tillämpas på arbetsplatsen. Även hårt arbete inte hålla människor som är engagerade, många rynkade på eftersom det kan vara tråkigt och bristen på constructiveness kan orsaka studenter eller anställda att bli frustrerade. I skolor, får hårt arbete användas av en vikarie eller av en vanlig lärare som vill att hans eller hennes elever att stanna upptagen så att de inte hamnar i trubbel. Exempel på busywork inbegripa projekt utan tydligt syfte, söker ord som egentligen inte undervisa eller förstärka ordförråd och liknande yrken. Lärarna kan också använda bra pedagogiska projekt som undervisning Teckenspråk, förmedla första hjälpen kompetens eller sång för att hålla sina elever att göra, men dessa saker egentligen inte räknas som "hårt arbete", eftersom eleverna uppenbarligen dra nytta av dem.

När det gäller undervisningen är det inget fel med att vilja hålla fokuserad studenter, framför allt yngre elever. Många lärare betonar dock att projekt och verksamheter klassrummet i sina klasser aldrig kommer att bli hårt arbete eller "arbete för arbete skull," uppmuntra sina elever att engagera sig i sina projekt och uppdrag. Vissa substitut försöker också att förkroppsliga denna etik, även om det kan vara en utmaning när man studsar in i ett klassrum med elever som du inte känner. I arbetet har många anställda befinner sig arbetar busywork, särskilt i kontor med mycket styv timmar. En del anställda uppfinna faktiskt deras eget hårt arbete så att de visas fokuserade och ockuperade till sina chefer, medan vissa chefer kommer att tilldela busywork eller andra resultatlösa uppgifter till de anställda eftersom de inte vet vad jag skulle göra med dem. Detta är vanligt i ett kontor med en varierande arbetsbelastning, där de anställda ibland kommer ha mycket att göra, men är egentligen inte behövs vid andra tillfällen.

Begreppet hårt arbete går tillbaka till omkring mitten av 1800-talet i USA, en tid då den industriella revolutionen började få fäste. Det är visserligen sant att folk förmodligen kom upp med vardagliga uppgifter att sysselsätta sig före den industriella revolutionen, framväxten av mekaniserade ersättare för arbetstagare förmodligen ökat beloppet av hårt arbete i den industrialiserade världen. Frågan om hårt arbete ibland kan avvärjas genom omstrukturering timmar på arbetsplatsen för att säkerställa att alla anställda är produktivt används när de visar upp för arbetet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.