Vad är Spam Haiku?

Det finns två olika former av spam haiku, eller "spamku. " One är poesi om välkända förädlade köttprodukter som tillverkas av Hormel Foods, och den andra är en form av poesi som skapats från skräppost, använder ämnesfältet och innehållet i skräppost. I båda fallen kan resultatet variera från spöklikt spännande att bara meningslösa och roligt, och många poeter i alla åldrar gillar att experimentera med lite av spam haiku när de är tråkigt. i betydelsen poesi om SPAM ®-produkt är spam haiku del av komplexet och trasslande kulturella förbindelser med SPAM ®. SPAM ® har blivit en ikon mat i många regioner i världen, från Hawaii, där det behandlas som en delikatess, till Storbritannien, där det är hånad i komedi sketcher. Om man tycker om, hatar eller slås tillbaka av SPAM ®, denna fascinerande köttprodukter har säkert inspirerat miles på vers.

Skräppost haiku gjorda av skräppost är en form av funna objekt konst. Skräppost består av skräppost som ofta innehåller något samband strängar av ord och meningslöst skräp som bara används för att stoppa meddelandet så att det verkar ha faktiska innehåll. Spam tar också i form av produkt reklam för allt från misstänkta försäljning receptbelagt läkemedel webbplatser helt legitimt företag. För många datoranvändare, är skräppost till en källa till ständig förtret, och spam haiku eller spam poesi är ett sätt att göra lättsam kul om problemet. En del spam haiku består uteslutande från ämnesraderna, som ofta kan absurt eller speciell på något sätt. Genom att använda endast ämnesfältet, poeter också skydda sig mot skadliga material som kan vara inbäddad i denna e-post. Eftersom haiku är kända för att vara en redan otydliga och ibland svåra att förstå form av poesi, dikter som: "Secret sked /du sa att du skulle ringa /fråga om din examen" kan tyckas överraskande som konstverk.

Andra poeter som arbetar i spam haiku genre väljer att gräva i innehållet i skräppost. Ofta verkar innehållet i skräppost som en postmodernistisk dikt redan, och med några radbrytningar och lite av klippa och klistra, kan den förvandlas till ett särskiljande och unik dikt.

>

Spam haiku kan sägas vara en lättroad svar på en allvarlig irritation, men vissa människor tycker också att det finns en kommentar på Internet samhället, och om konst i allmänhet. Fans av genren påpeka att spam haiku ofta ser ut noggrant utarbetad, meningsfull litteratur, trots att det i huvudsak är skräp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.