Vem är Fred Flintstone?

Fred Flintstone är den älskvärda Neandertal mest känd för bölande, "Yabba dabba doo!" Fred Flintstone reste först till stjärnstatus på 1960-talet, då han hade en ledande roll i Hanna-Barbera animerade serien, The Flintstones . Hans co-stars ingår hans hustru Wilma Flintstone, hans dotter Pebbles Flintstone, hans bäste vän Barney Rubble, Barney's fru Betty, och deras son Bamm Bamm. Den Flintstone familjen fanns också ett husdjur dinosaurie som heter Dino och en PET sabel tand tiger namn Baby Puss. Förutom dessa två husdjur har Fred Flintstone ett hus fullt av faunan som fungerar som en parodi på dagens moderna apparater. Det finns en baby elefant som även fungerar som en dammsugare, en ormvråk som fungerar som en sophantering, en lång näbb fågel som driver skivspelaren, och en sköldpadda till en gräsklippare.

Fred Flinta är ett genomsnitt arbetarklassen man som tillsammans med sin bäste vän Barney, ständigt blir inblandade i olika bli-rik-snabbt system. När inte inblandad i någon felbehandling, är Fred Flintstone en hårt arbetande dinosaurie operatör på Slate Rock stenbrott i berggrunden, USA. Fred Flintstone har även haft positioner som en busschaufför och en sheriff.

Fred Flintstone har samma fritidsintressen som många moderna amerikanska män. Han är medlem i The Loyal Order of Water Buffalos och har golf, lagsporter, och bowling. Hans bowling team har döpt honom Twinkle Toes på grund av hans sirliga skicklighet. Liksom många moderna män, ogillar Fred Flintstone gör hushållssysslor såsom gräsklippning, särskilt efter en lång dag på jobbet.

Vid det här laget, kan det vara uppenbart att karaktären av Fred Flintstone påminner om Ralph Kramden, spelad av Jackie Gleason i Honeymooners . Faktum The Flintstones är en animerad parodi av den populära komediserien Honeymooners , som först sändes 1955.

ursprungliga animerade Fred Flintstone spelades av tre anmärkningsvärda röst artister: Daws Butler, Alan Reed, och Henry Corden, med Alan Reed förekommer i de flesta av de ursprungliga episoder. Även aldrig uppnå popularitet de ursprungliga serierna försök till senare versioner av The Flintstones ingår Fred Flintstone och vänner , Pebbles och Bamm-Bamm visa, och 1994 års film The Flintstones , svensk John Goodman som Fred Flintstone. År 2000, ett live action film, med titeln Familjen Flinta i Viva Rock Vegas , stjärnmärkt Mark Addy Fred Flinstone.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.