Vad är styrelsen böcker?

styrelsen böcker är speciella böcker som har utformats med småbarn i åtanke. Förutom att ha vilken fråga som är lämpliga för yngre åldrar, är styrelseledamöter böcker också utformat för att stå upp för tung slitage. Generellt ombord böcker är lämpliga för barn i åldrarna noll och tre, varvid barn kan börja ha enkla bilderböcker. De flesta bokhandlar har ett urval av kartong böcker, och de är också tillgängliga via Internet återförsäljare.

Många publicister märka sina linje ombord bok som spädbarn, barn, eller böcker baby, och en del föräldrar kan vara mer förtrogen med detta terminologi. Föremålet i en styrelse bok tenderar att fokusera på att ge frodiga bildspråk att tända fantasin hos barn. Styrelsen Boken kan också omfatta enkla ord eller en grundläggande tomt. En mängd visuella medier kan användas i styrelsen böcker, däribland måleri, teckning, akvarell, collage, eller en blandning av medier. Avsikten är att dra barnet i och som utlöser intresset för böcker och läsning.

Storleken styrelse böcker tenderar att vara små, och de är ofta gjorda i ovanliga former. Den lilla storleken gör barn att hålla ombord böcker själva, vilket gör att ett mått av självständighet. Classic ombord böcker är tillverkade av mycket komprimerat kartong med en trasa bindande. Sidorna är tjocka och lätt att vända, även för unga samordnad, fingrar. Eftersom många yngre barn njuta provsmakning böcker och titta på dem, kartong hjälper också boken stå upp mot bitande, dregla och tillhörande problem. Sidorna i en styrelse bok är oftast belagda med glansiga material, föräldrar som är oroliga för toxicitet kan vara bra att välja en miljövänlig utgivare. Förutom vanlig kartong böcker ombord, många publicister också textured ombord böcker . Textured ombord böcker erbjuda flera olika sinnesintryck till läsaren, att stimulera unga sinnen. En styrelse bok kan spela på ett tema av texturer med en annan struktur på varje sida, eller en styrelse bok kan helt enkelt vara täckt med ett texturerat material som fuskpäls eller räfflade papper. Styrelsen böcker kan också innefatta hål eller utskärningar att lägga mer visuell variation. Det är också möjligt att göra en styrelse bok vattentät, vanligen genom att göra det av plast, så att den kan tas in i badkaret.

Användning av styrelse böcker bidrar till att främja utskrift medvetenheten för små barn. Många vuxna har också goda minnen av de böcker som de utsattes för som liten knatte, och en tradition av att ge ut barnet böcker till nya föräldrar är vanligt i många samhällen. För särskilt kända böcker kan flera olika format av samma bok finnas tillgängliga, så att ett barn kan få en kopia av boken i styrelsen bokform innan uppgradera till en bilderbok version.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.