Vad är en Rat’s Nest?

slang Begreppet "råttbo" används för att beskriva ett särskilt stökigt eller störda miljö referering vanor många arter av råtta. Termen kan också användas metaforiskt, för att beskriva en rörig situation, som i "ett råttbo av problem upptäcktes när företaget granskades. " Som en allmän regel, detta begrepp används på ett avvärjande sätt, under antagandet att de flesta människor föredrar ett tillstånd av allmän renlighet till en enda röra.

Råttor är kända för att ha stökigt bon, eftersom de bygger sina bon ur ett brett sortiment av produkter, och de tenderar att hamstra objekt av intresse och nyfikenhet. Ett råttbo kan innehålla rester av papper och textilier, kvistar, gräs och löv, men det kommer också att hålla saker som pennor, metall och andra föremål som en råtta kan hitta spännande. Som unga råttor som föds upp i boet, de jord den tills de når en ålder där de kan slå ut på egen hand, vilket gör boet spektakulärt stökigt.

Människan och råttor har bott nära varandra för århundraden, så det är kanske inte förvånande att ett stökigt människas livsrum eller kontor skulle kunna jämföras med ett råttbo. Slutsatsen är att utrymmet är fullständigt kaotisk och fylld med en bred samling av hamstrade objekt som finns lagrad i någon särskild ordning och till synes utan anledning. Ett råttbo kan också ha olika livsmedelsprodukter squirreled bort, vilket ger en distinkt doft att hänga över utrymmet. En del människor föredrar stökiga miljöer, och i själva verket finns de som hävdar att även om deras utrymmen ser rörigt ut, de har en mycket speciell och förutbestämt sätt, även om den förstås endast av hyrestagaren. Ungefär som de råttor de liknas vid, kan människor som bor eller arbetar i Rat's bon faktiskt har en mycket sund logik som styr upplägget och innehållet i deras plats, även om mer ren-sinnade människor kan ha svårt att förstå det.

I extrema fall kan ett råttbo bli en fara, som en samling föremål som kan utgöra en brandfara eller kan fungera som en inkubator för mögel, mögel och skadedjur djur som utnyttjar kasserade livsmedel. I betydelsen av en allmänt rörig situation, ett råttbo är en intrasslad, komplicerade situation som kan kräva en hel del arbete för att förstå eller städa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.