Vad är LexisNexis?

LexisNexis ® är en omfattande databas av juridiska dokument och arkiv av publikationer i tidskrifter såsom tidningar, tidskrifter och tidningar. Denna omfattande arkiv av sökbara innehåll används av människor i en mängd olika områden över hela världen. För att få tillgång LexisNexis ®, måste folk betala abonnemangsavgifter, som varierar i pris beroende på vilken typ av abonnemang. Vissa elever kanske känner till LexisNexis ® eftersom universitet och högskolor kan köpa abonnemang till en rabatterad ränta som tillåter att deras elever tillgång till databasen till reducerad kostnad eller gratis. Den LexisNexis ® moderbolaget har flera abonnemang planer som syftar till att människor i olika yrken. För jurister, advokater och andra jurister erbjuder bolaget Lexis, en omfattande databas över juridiska juridiska dokument från hela världen. Uppteckningar från USA i synnerhet är ganska omfattande, med anor från 1700-talet. Många advokatbyråer använder Lexis, och vissa stater har gjort överenskommelser med företaget att tillhandahålla fri begränsad databaser deras rättsliga register för allmänheten. Den Nexis sidan av LexisNexis ® har arkiv i tidskrifter från hela världen. Det används av journalister och akademiker för att utföra en rad olika forskningsuppgifter. Människor kan också köpa abonnemang som blandar båda delarna, många företags abonnemang, till exempel låta människor till forskningen och tidskrifter samt vissa juridiska dokument för att forska företag. LexisNexis ® har även skräddarsydda erbjudanden för människor i riskhantering och regering.

För forskning kan LexisNexis ® vara ett mycket värdefullt verktyg. Big bibliotek och större högskolor behålla abonnemang eftersom databasen kan ge stora mängder data för studenter och andra som kan vara forskar om olika ämnen. Advokater lita på LexisNexis ® för information om fallet tidigare, juridiska beslut och lagens bokstav, LexisNexis ® är ledande inom det rättsliga området.

Företaget stolt över att vara "en ledande leverantör av information tjänster och lösningar. "Förutom att erbjuda abonnenterna tillgång till sina enorma databas erbjuder LexisNexis ® även tjänster som kunden och praxis förvaltning advokatbyråer. Företaget publicerar också läroböcker, dataprogram för redovisning, och en rad andra produkter.

En prenumeration på LexisNexis ® kan vara ganska dyra. Om du behöver tillgång till denna forskning verktyg för ett projekt, kan du kontrollera med ditt lokala bibliotek för att se om de har ett abonnemang som du kan använda. Om du inte har tillgång till ett abonnemang, kan du välja mellan ett antal teckningsoptioner från tillgång avgifter som betalas per bit data hämtas till timavgifter eller en årsprenumeration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.