Vad är ett tröstpris?

I Game Show i livet, vissa människor vinna resor till Hawaii och andra . . . ja, de får en härlig uppsättning bagage. Inte alla får att vinna högsta vinsten i en tävling eller Game Show, men detta är inte alltid lätt att svälja. Detta är vanligtvis när ett tröstpris gör sina välkomnade utseende. Ett tröstpris är vanligen en avskedsgåva erbjuds tävlande som antingen inte vann sin konkurrens eller uteblivit scenen alls. Syftet med ett tröstpris är att trösta de tävlande som bara kan titta vinnaren promenad med de stora prispengarna eller lyx bil. Vad är ett tröstpris varierar från tävling till tävling. Vissa tävlingsprogram får använda donerade objekt från sponsorer som parting gåvor till förlora tävlande, medan andra kan ha ett tröstpris för att släppa in andra eller tredje plats. I samma anda som erbjuder verklig tröst, ett tröstpris ofta är något av ganska betydande värde, såsom en ny dator eller uppsättning av hög kvalitet bagage. Även om det inte kan vara lika värdefullt som en ny bil eller resa till en paradisö, ett tröstpris kan visa sig vara mycket bra eller tillfredsställande att de tävlande som mottar den. är ibland ett tröstpris kopplas tematiskt till stora pris. Medan vinnaren får resa till Rom, Italien, tvåan kan få ett tröstpris för en utstuderad middag på en dyr italiensk restaurang. Vinnaren av en tävling kan köra iväg i en sportbil, men den andra vinnaren kan få ett tröstpris i NASCAR-relaterade kläder och minnessaker. När det gäller att hitta en lämplig tröstpris, kan vissa tävlingsprogram och sponsrar tävlingen bli ganska kreativ.

Alla tävlingar eller tävlingar erbjuda ett tröstpris för att den förlorande tävlande, eller de kan göra det möjligt för spelare att behålla vad vinster som de samlat på sig under spelet. Ett tröstpris får endast bestå av upplevelsen av att vara i en tv-studio eller möta en favorit kändis eller två.

erbjuder några slags tröstpris till finalisterna i en tävling anses allmänt vara god form, eftersom det skapar en känsla av välvilja gentemot sponsorer för evenemanget . Detta kan vara mycket viktigt om tävlingen hålls regelbundet eller spelet visa måste dra till sig ett nytt lager av tävlande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.