Vad är en snabbkurs?

Termen snabbkurs hänvisar till intensiv eller kort utbildning, som får vidtas i akuta situationer. Ofta gäller dock termen helt enkelt en kort introduktion till material som kommer att tillåta en att förstå mer djupgående material.

Om man tittar på Internet, kommer man se "Crash Course" som tillämpas på nästan vad som helst man kan lära sig. Vanligtvis en snabbkurs av denna typ är gratis. Till exempel kan man finna en snabbkurs i HTML, om Frankrikes historia, konstitutionell rätt, eller gitarrackord. är så korta introduktioner vanligtvis tänkt att ge en ytlig förståelse av ett ämne. Särskilt om någon vill göra något på en gång, vill försöka att programmera en hemsida, en snabbkurs i HTML eller Java, kan bara ge tillräcklig information för att hjälpa en att börja.

Däremot är sanna snabbkurs är vanligtvis inte sökts. Det är ofta lärande som sker i en nödsituation, att tvinga fram ett "lära genom att göra"-scenario. Till exempel, om en kvinna inte kan göra det till sjukhuset för att få barn, kanske hennes man i en akut situation där han måste leverera barnet själv. Med hjälp av en 911 aktör, kan man finna plötsligt själv ta en snabbkurs i obstetrik. I ovanstående situation genomgår man en snabbkurs som definitivt inte hans söker. Han måste lära sig att leverera en baby, right now! Alltså sina förvärvade inlärning sker via snabbkurs stil. Att lära sig av sina livserfarenheter, särskilt upprörande av dessa är krascha kurser. Flera år sedan, en fem år gammal beslutat att ta sin syster för en tur i familjens bil, eftersom nycklarna var kvar i tändningen.

Överraskande han och hans syster var oskadda, men andra bilister upptäckte en bil som verkade vara verksamma utan förare, eftersom pojkens huvud var för långt under vindrutan för att ses. Polisen kunde säkert dra bilen över efter att man fått flera rapporter om den förarlösa bilen. När barnet frågade vad han lärt av erfarenheten, svarade han "att köra. " Klart pojken en snabbkurs i körning, som lyckligtvis inte slutade i en krasch.

Dessutom körskolor älskar att använda snabbkurs för att beskriva körlektioner. Ofta får kallas "Crash Course" körskolor eftersom målet är att lära föraren att snabbt lära sig genom intensiva lektioner. Relaterat till sikt är målet också att lära föraren inte "krascha. " Vissa skolor erbjuder även utbildning i vad du ska göra om man kan ha en olycka eller en spin ut.

är dock rent allmänt kan man ta en snabbkurs i snart sagt varje område. Frivilligt deltar i intensiva studier inte har de negativa konsekvenserna av en snabbkurs vidtas i akuta situationer. Även om både ge erfarenheter av lärande, är den senare betydligt mer stressande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.