Vad man har den Fear betyder?

"med den rädsla" är en fras som har gått in i det engelska språket och betyder precis vad den säger. Definitionen kan tillämpas på många situationer. Det har använts både humoristiskt och allvarligt att beskriva situationer som folk möter när de går igenom krisen.

människor som står inför en medelålderskris och vill lämna sin anställning, har plötsligt drabbats av-"med rädslan ". Termen används för att beskriva det okända, vad händer om de inte har något jobb att gå till. De kommer fortfarande att ha ansvar för att träffas och räkningar att betala. Det är dessa faktorer som ger människor "rädslan". Den "rädsla" är en okänd faktor av vad som kommer att uppstå om de ger upp sitt vanliga jobb.

Uttrycket ansågs ha sitt ursprung i en roman av Hunter S. Thompson. År 1973 är hans roman Fear and Loathing in Las Vegas en drog fueled, satiriska dissekering av den amerikanska drömmen. Romanen väckte Thompson allmänhetens uppmärksamhet, och han är alltid identifieras med uttrycket "fruktan och avsky". "med rädslan" har också ofta förknippats med känslorna under narkotikamissbruk. Det är också ett sinnestillstånd ibland förknippas med existentialismen. Den är ansluten till en plötslig insikt att det inte finns något syfte till liv. För vissa kan detta vara överväldigande. Men "med rädslan" är också tänkt att vara själens sätt att säga att den behöver mer av livet. Det är också tänkt att vara ett användbart känsla i att driva någon mot nya mål och ambitioner. Det säger användes i ett avsnitt av träffen amerikanska TV-serien Vänner . Jennifer Anniston karaktär, ville Rachel att lämna henne återvändsgränd jobb att fullfölja sin dröm karriär. Men hon var alltid förhala över detta eftersom hon inte "har rädslan". Endast genom att ge upp sitt arbete och lämnar själv utan hjälp av inkomst skulle hon ha push för att genomdriva sina ideal jobb.

"med rädsla" är en utmärkt beskrivning av tillståndet i åtanke att många människor går igenom när du försöker riskabel satsning. Men övervinna rädslan och ta chansen om något, om det är ett drömjobb eller en ny relation, är alla en del av det roliga. Många människor har fastnat i återvändsgränd arbetstillfällen som vill ta risker i livet, men rädslan håller dem tillbaka. Det är endast genom att konfrontera och övervinna den rädsla som många människor att uppnå sina önskningar och ambitioner i livet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.