Vad innebär det att Argumentera?

Begreppet påve, liksom många andra ord betyder olika saker beroende på i vilket sammanhang det används. Pontifikat kan användas för att hänvisa till olika aspekter av Påvliga tullar eller på kontoret, eller mandatperiod, för en påven som påve eller biskop. Generellt beskrivs administrationen av ett sådant kontor. I detta fall funktionen av ordet påve är att fungera som ett substantiv. Att pontifikat innebär också att tala i dogmatiska eller sakna flexibilitet. I detta fall liksom följande beskrivning, är funktionen av ordet ett intransitivt verb, eller en som inte tar ett objekt. Denna metod att tala utnyttjas ofta i politiska och andra ideologiska diskussioner och debatter, även om det ofta betraktas som en religiös egenskap. Präster, reverends, ministrar, rabbiner, imamer, präster, och andra medlemmar av präster är benägna att pontifikat i snäv mening. Eftersom de flesta religiösa läror är statiska och inte förändras med tiden och överger sina grundprinciper, en dogmatisk syn är allmänt accepterat och till och med omfamnade.

Ordet påve används också för att beskriva en högdragen eller nedlåtande uttryck tal. Andra termer som beskriver faktiskt en som tenderar att pontifikat är pompöst, högdragen, skrytsam och nedlåtande. Denna syn på tal att göra eller föreläser ofta tänkt att förnedra dem som har en annan uppfattning, eller i huvudsak används för att få dem att känna sig underlägsna för att inte komma överens med den "upplysta" perspektiv på den person som talar. Det är inte ovanligt att höra överdriven retorik från högtalare känt att påve under kampanjen tal. Till exempel, liberalism och konservatism är motstridiga ideologier, och båda fraktionerna är aggressiva i sina försök att svänga opinionen. De röstberättigade bas antingen filosofi kommer sannolikt applådera deras ledare pontifikat medan den andra sidan tenderar att tolka anmärkningar eller kommentarer som nedlåtande, trångsynt, eller båda.

fräcka tillvägagångssätt kanske inte verkar vara mycket effektiv, men ofta möten på bas och gungar en del väljare som till den tidpunkten var osäkra. Talar passionerat kan ofta ge intryck av att tala från hjärtat, oavsett om detta är sant. Den förkämpe som väljer att påve kan svänga en del röster, men kommer förmodligen inte gunga någon som har en helt motsatt politisk uppfattning. I själva verket kommer många stängas av genom en pompös recitation av rivaliserande politiska ideal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.