Vad betyder "No Vacancy" Mean?

Förekomsten av en "No Vacancy" skylten är ett sätt att visa för människor i närområdet som den byggnad eller byggnad som bär kännetecknet har nått sin kapacitet och har inga ytterligare utrymme för människor eller någon typ av lagring behov . Vanligast, är en No Vacancy tecken syns på utsidan av motell och hotell. Men andra anläggningar gör ibland använder sig av denna typ av tecken, inklusive lagerutrymmen och pensionat. Det viktigaste syftet med ett märke med budskapet "No Vacancy" för att förhindra folk från att komma in i lokalerna och frågar om det finns utrymme för hyra eller leasing. Ur detta perspektiv bidrar tecknet för att minimera den tid som människor som behöver utrymme för något skäl samt anställda som har andra uppgifter att sköta än att informera besökare att ingen ledig tjänst är tillgänglig för närvarande. i gångna tider, ett motell No Vacancy tecken var oftast visas i närheten av kontoret motellet, så att alla som stannade för att hyra ett rum för att snabbt avgöra det fanns inga rum tillgängliga. Med tiden ersattes den enkla plakat nära kontoret dörren med stora neonskyltar som lätt kunde ses från vägen. När rummen var ledig och tillgänglig för uthyrning, stängdes No Vacancy avsluta. Men när alla tillgängliga rum togs, vändes tecknet på att varna bilister att det inte fanns någon anledning att stanna och leta efter logi.

Ännu högre slut hotellkedjor ibland gör användning av tecken som visar budskap No Vacancy. Hotel No Vacancy tecken normalt mer diskret, ibland placerad nära ingången till hotellet eller i receptionen. Det finns dock äldre hotell som ibland har en blygsam elektronisk tecken placeras i gatuplanet. Dessa tecken är ofta mer dämpad än i neon versionerna används av hotell och ligger ofta i ögonhöjd eller något högre, vilket gör det enkelt för gående att identifiera vilka hotell har tillgängliga rum och vilka som inte.

Boarding hus är en mötesplats där en No Vacancy tecken är vanligt anställd. Anläggningar av denna typ har normalt en enkel flyttbar tecken som kan släppas ut genom ytterdörren eller ett fönster mot gatan. När rum finns för uthyrning, tar ägaren helt enkelt ett tecken från offentligheten, återlämna den till fönstret eller ställning genom dörren förrän alla rum i pensionatet görs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.