Vad är en övernattning framgång?

Termen natten framgång vanligen avses en person som tidigare hört talas om och sedan plötsligt blir ett känt namn och /eller erkända för en anmärkningsvärd prestation. En dag personen är praktiskt taget okänt och nästa det verkar nyheter om personen och hans eller hennes prestation är överallt. En natts framgång gäller för alla fält, men är särskilt vanligt inom musik och underhållning rike. Det ironiska sak om många människor som betraktas som en natts framgång är att det ofta tog dem många år att komma dit. Detta händer ganska ofta. Till exempel, en författare som inte många hört talas om hans eller hennes roman blev en New York Times Bestseller kan ha skrivit och avvisat tiotals manuskript innan de fick en hel förlagsavtal. Även om det var hans eller hennes första roman, är chansen stor att det nya tar lång tid att skriva och var verkligen inte skrivit över en natt. När det gäller framgång i sig är emellertid den kämpande författare eller annan person som plötsligt anses vara en övernattning framgång står inför erkännande och eller pengar har de inte haft tidigare. Trots det hårda arbete kan ha gått helt Okända innan, nu många som känner till hans eller hennes namn och arbete eller prestation. I samma ögonblick berömmelse och /eller förmögenhet över natten framgång som detta kan medföra kan vara svårt för vissa människor att hantera, eftersom de erfarenheter som kan livet förändras.

omedelbar succé kan även ändra hur en människa behandlar andra om New Found Glory orsakar ego problem. Det är viktigt att stanna jordad och minnas tider av kamp och hårt arbete innan uppnåddes. Allmänheten och ibland pressen inte kan anse att all den tid och ansträngning någon som kallas för en övernattning framgång lagt ned

Det är möjligt för ett företag att bli en natten framgång. Exempelvis kan ett bolag har i företag i år och bara vara känd lokalt och sedan vara kända nationellt eller över hela världen om någon av dess produkter verkligen fångster plötsligt. Samtidigt som de blir en övernattning framgång kan vara bra för ett företags tillväxt, också ofta utgör ett problem i att möta plötsliga nya efterfrågan på fler produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.