Vad är en ersättning avtal?

ersättning avtal är en marknad där det ekonomiska ansvaret är beslutat. Till exempel är ett avtal om sjukförsäkring ersättning avtal. Där instämmer försäkringsgivaren att ersätta vissa sjukvårdskostnader enligt kontraktet. Alltså vissa ekonomiska ansvaret för läkarräkningar hör nu till försäkringsgivaren. Den försäkrade å andra sidan, är ersättning, eller befriade från att betala vissa kostnader som beskrivs i hans eller hennes politik.

skadeersättning är den handling för att hållas som inte kan eller skyddad från kostnader genom att flytta dem till en annan part. Vissa åtgärder nästan alltid en ersättning avtal. Hyresgästerna att teckna ett hyresavtal ofta accepterar att gottgöra ägaren av fastigheten från kostnader och skador i samband med att skadas på fastigheten. Denna ersättning avtal har normalt en extra klausul som anger att fastighetsägaren måste fixa något som kan vara potentiellt farliga. alltså en hyresvärd skulle skadeslösa från skadestånd om en hyresgäst snubblade och föll nedför trappan. Men om trapporna var i förfall, och denna fråga har uppmärksammats av hyresvärden få ersättning avtal skulle inte hindra det hyresgästen från att väcka talan om skadestånd om förfall orsakat olyckan.

Hyresgästföreningen vanligtvis vidare överens om att hållas ansvarig för kostnader om fastigheten är skadad. Gå med på att rengöra mattor eller loppor bomb en lägenhet på bereda fastigheten är en ersättning avtal som skyddar fastighetsägaren. Inlåning kan inte återlämnas när en hyresgäst inte uppfyller krav som anges i gottgörelse avtal. Ibland kan en ersättning avtal undertecknas när man använder ett företag att investera i aktier eller obligationer handel. För att använda företagets tjänster, investera personen samtycker till att hålla företaget inte ansvarigt för några pengar förluster som kan uppstå genom att investera. Ibland man använder en ersättning avtal om immateriella rättigheter är uthyrda. Detta är ungefär som hyresgäst skadeersättning avtalet. Innehavaren av immateriella söker dispens för eventuella skador som uppstått genom den person som använder fastigheten. Leasegivaren samtycker också att ta på sig några processer som följer av hans eller hennes användning av fastigheten. En annan typ av ersättning avtal är svårare att genomföra. Om du någonsin varit i en nöjespark, kan du notera biljetten innehåller finstilta om du rider rider på egen risk. Målet är naturligtvis är att ersätta parken mot en som väcker talan om skadestånd om skadade på en åktur. Detta fungerar sällan, eftersom tekniskt, har du inte tecknat avtal. De flesta människor illa på en nöjespark rida kan begära skadestånd ganska framgångsrikt.

Andra fritidsaktiviteter som kan få dig att underteckna en ersättning avtal är saker som fallskärmshoppning och parasailing. De flesta företag kommer inte att tillåta dig att delta i sådan verksamhet om du faktiskt skriva en ersättning avtal som håller dem inte ansvarigt för skada dig själv eller död. I sanning, de flesta företag som erbjuder något farlig fritidsaktiviteter inte kunde förbli lösningsmedel utan ett sådant avtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.