Vad är Bathroom läsare?

Badrum läsarna är antingen folk som läser i badrummet, eller böcker speciellt avsedd för badrum läsning. Till exempel, Uncle John's Bathroom böcker är intressanta böcker som ger en godbitar av information. Men många andra böcker kvalificera lika fint som badrum läsare och är värda en tanke.

Generellt gör Guinness World Records i alla dess former stort badrum läsarna eftersom information är korta och lättlästa. Vanligtvis man vill leta efter material som tar inte mer än en minut eller två för att läsa, som förhoppningsvis är ens badrum tid begränsad till en minut eller två. Av denna anledning tidningar ger också en utmärkt källa till en mängd badrum läsare. Men om man läser eller studerar långa tekniska tidskrifter, får badrummet inte vara den bästa platsen. Böcker skrivna av kolumnister som Dave Berry, Erma Bombeck, eller Anne Le Mott, vanligtvis ger en en chans att få igenom en enda kolumn. Liksom, den serie av Worst Case Scenario böcker är utmärkta badrum läsare.

Samlingar av serier kan också vara idealisk för badrum läsare. Faktum serie som Calvin and Hobbes , är Bortom och Jordnötter uppskattat av både gamla och unga läsare.

I vissa familjer de flitigaste badrummet läsare är barn. I vilket fall, de serietidningar som nämns ovan är utmärkta. Faktum Calvin and Hobbes är tilltalande för unga läsare men också utmanande ord som kan göra badrum läsning pedagogiska. Liksom, kan barnen njuta av att ha korta bilderböcker tillgänglig. Det finns också böcker speciellt skrivna för potträning uppsättning, vilket kan bidra till att uppmuntra de motsträviga praktikanten. När bli av med din skola böcker, inte säljer inte böcker innehållande essäböckerna. Dessa är ofta också utmärkta badrum läsare och ge en blandning av patos, undervisning och humor. Också söka efter böcker av berömda citat, böcker skämt och trivia. Dessa kan alla bli utmärkta badrum läsare.

Ett par böcker som inte gör för gott badrum läsare. I allmänhet tar inte böcker till badrummet som är högt i värde. Lite vatten spill, som ur en tub eller sjunker kan förstöra en i övrigt värdefull bok. Liksom anses det helt utanför etikett att läsa kokböcker i badrummet. Även matlagning kan vara ett favoritämne, bör det inte blandas ihop med de funktioner i badrummet. Dessutom kan gästerna som noterar kokböcker i badrummet oroa sig för sanitära steg du tar i matlagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.