Hur hittar jag en bok grupp?

Människor som tycker om att läsa ofta vill prata om vad de läst med andra. En bok grupp kan vara underbart utlopp för denna typ av uttryck. Det kan finnas många tillgänglig i det lokala samhället och det finns några ställen att leta efter grupper bok diskuteras. De två översta platserna att leta för att hitta tillgängliga bok grupper bibliotek och bokhandlar. Offentliga och ibland privata bibliotek kan ha flera alternativ Book Group, och ivrig läsare bör kontrollera med respektive bibliotek för att se om de har pågående grupper, eller personer som är intresserade av att starta ett. Bokhandlar är ett annat bra ställe att leta. Det kan ett antal aktiva bok grupper som är emot nya medlemmar.

Naturligtvis en bok grupp inte kommer att tilltala alla läsare, eftersom de kan ha en specifik läsning fokus. Vissa har begränsningar på antalet medlemmar, för att hålla saker små och conversational. Människor som leder en grupp som oftast vill vara säker än någon deltagare kommer faktiskt läsa alla överens om material, eftersom underlåtenhet att läsa böckerna tenderar att ge fattiga diskussion. Sålunda kan Läsarna måste prata med ledaren för boken grupp att komma in, eller försäkra ledaren /s att de planerar att göra läsningen. När en bok grupp inte kan hittas på bibliotek eller en bokhandel, är det dags att kolla lokala tidningar i sina annonser eller evenemang. Från tid till annan, kan människor ger ett tillkännagivande om att de börjar en läsning grupp. Hålla ett öga på detta för att se om någon kommer upp är en bra plan. Det kan också vara värt att överväga att starta en bok grupp. Människor kan antingen göra det med några vänner eller lägga upp en flygare i en bokhandel eller ett bibliotek som visar intresse för att skapa ett.

Vissa egentligen inte vill organisatoriska besväret med att skapa en bok grupp, och om det finns ett universitet eller Community College i närheten, det finns ett alternativ. Människor kan registrera sig litteratur klasser och plötsligt vara nedsänkta i diskussion eller studier av olika typer av litteratur. En sak om de flesta av dessa klasser är att de kräver att skriva också. Om folk vill undvika detta, kan de anser revision klassen istället, så de delta i diskussioner utan att oroa dig för att vända på papper eller sortering.

När tiden eller transport är begränsad, är ett annat alternativ att delta i en online bok grupp. Det finns många av dessa finns tillgängliga, och vissa kan även funktionen chattar med författare eller kan anpassas till en viss genre eller författare. Dessa kan vara ett roligt sätt att uttrycka en kärlek till litteraturen med människor över hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.