Vilka är de tre ord som slutar på-gry?

Det finns faktiskt mer än tre ord som slutar på-gry, men nästan alla av dem har fallit ur allmänt bruk. De två ord som slutar på-gry som har överlevt och fortfarande används ofta både adjektiv: hungrig och arg . När detta hjärna teaser skapades först, minst två andra ord som slutar på-gry var fortfarande något gemensamt bruk: meagry och aggry . Meagry som är magra, medan aggry var polerade stenar används i vissa afrikanska smycken.

Problemet med-gry gåta i dag är att även de båda orden har fallit ur populära användning, vilket innebär att endast arg och hungrig . Det finns ingen lättillgänglig svara för tredje vanligt ord som slutar på-gry. Den original-gry Träna din hjärna är nu presenteras ofta mer som en kuggfråga än en verklig gåta. En populär variant av de ursprungliga Gry gåta beror på lyssnarens iakttagelseförmåga. Berättaren börjar med att berätta att lyssnaren om två vanliga ord som slutar på-gry, som lyssnaren lätt kan identifiera som "hungriga" och "ond". I denna form av-gry gåtan går berättaren med att säga det finns bara tre ord i "engelska". Berättaren uppmanar lyssnaren att namnge tredje ordet, försäkrade honom eller henne att svaret redan har lämnats. Det rätta svaret är "språk", eftersom det är det tredje ordet i frasen "det engelska språket".

Andra varianter på den ursprungliga-gry gåta även gångjärnet på denna bedräglig språk. Berättaren kan begära lyssnaren att nämna tre ord som slutar med "Gree". Lyssnaren kan komma fram med både hungriga och arg , men dra en tomt på tredje gry ord. Det rätta svaret i detta fall är överens , eftersom berättaren vanligtvis slutar gåtan genom att säga "ni kommer överens Jag har skrivit svaret redan. " Lyssnaren kan bara tänka på den bokstavliga-gry slut, medan berättaren var innebär de fonetiska ljudet av "Gree".

Det finns andra varianter av de-gry gåtan tillgänglig på Internet och i pusslet boksamlingar. Medan ett fåtal kan behöva forska ålderdomliga lexikon till exempel på konkreta ord som slutar på-gry, gåtor flesta av dessa endast använda original-gry fråga som en distraktion från den verkliga ordet pusslet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.