Vad betyder "Jumping the Couch Mean"?

fras hoppande hajen har varit i bruk ända sedan Happy Days tecken Fonzie vatten åkte över en haj i en episod av showen. Denna term används när en TV går förbi sitt bäst före-datum och förlorar sin vädjan till publiken. Den senaste hoppande fras att, tack vare megastar skådespelaren Tom Cruise, är hoppar soffan .

Jumping soffan tas från Cruise utseende på Oprah Winfrey's chat show. En fråga ställd av Winfrey över sin relation med skådespelerskan Katie Holmes, hoppade Cruise på Winfrey's soffa, och många, föreföll tappar tråden helt. Utropa odödliga kärlek till Holmes Cruise studsade upp och ner flera gånger på Winfrey's soffa framför tittar världen.

Cruise dansade på soffan, hopkrupen på knä och dunkade i golvet med knytnäven. Många fågelskådare hittade prestanda bedårande, men många fler såg med ett slags skeptiska fascination. Du kunde höra käkar släppa runt om i världen. Vissa har sagt att det var ren bilkrasch TV. Tidningar, tidskrifter och många pratshower diskuteras Cruise hoppade i soffan nu.

Frasen börjat bli vanligt efter Oprah show. Jumping soffan har nu en plats i Internet Urban Dictionary, vilken definieras som den tidpunkt när någon har gått helt fel deep end. Jumping soffan har fått liv genom media folk och användes nyligen i en kolumn i New York Times författare Maureen Dowd.

Precis som hoppande hajen innebär slutet är nära för en TV-show, en liknande konsekvens var att avvakta Cruise efter hans jumping soffan ögonblick. Sumner Redstone, ägare och verkställande direktör i Viacom och Paramount Pictures, skildes åt med Cruise, hävda att det sätt på vilket Cruise bedriver sitt privatliv är karriär självmord. Redstone nämnde hoppar i soffan ögonblick i synnerhet som en orsak till en del företag med Cruise. bör dock Cruise hoppade i soffan tillfället inte orsaka honom mycket oro. Han är fortfarande rankad som en av världens bäst betalda skådespelare. Förra året lyckades han ta hem 31 million US-dollar (USD)-mer än tillräckligt för att köpa Oprah en ny soffa.

Även om många tyckte Cruise hoppade i soffan ögonblick söta, många fler hitta en sådan allmän visning av kärlek, eller vansinne, irriterande. På gatorna i Hollywood är full av stjärnor som har gjort enorma offentliga visningar av evig kärlek. Fyra månader senare, vanligtvis längden på en Hollywood-äktenskap, många har flyttat in på någon annan. Cruise är ingen tvekan rik och begåvad nog att klara sitt hoppande i soffan nu, men alla framtida argument han har medHolmes över lämnar toalettsitsen uppe lätt kan avslutas när hon yttrar orden: "Vad hände med hoppande i soffan, Tom?"


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.