Vad är några berömda Bar skämt?

Ett skämt är ett försök till intelligens, eller en lång historia som avslutas med en punchline. Det önskade målet är att roa publiken och skämt kan komma i många former. I själva verket finns föreskrivna teman som skämt kan vridas och en av dessa är kända eller ökända bar skämt.

Baren skämt börjar ofta med "En man går in på en bar . . . . " Det kan variera och kan omfatta många olika typer av människor, djur eller underliga animerade objekt kliva in i en bar. Det finns många bar skämt, och de flesta människor känner några av dem särskilt väl. Den första av dessa är "En man går in på en bar och säger" Aj! "En enkel skämt, men i den talande det kan vara väldigt roligt om publiken blir det. En annan mycket välkänd bar skämt är följande: "En häst går in i en bar. Bartendern säger: "Why the Long Face?" Dessa två enkla bar skämt är en del av den gemensamma baren skämt repertoar, och kan få dig ett skratt om din målgrupp inte har hört dem. Andra bar skämt bär inte upprepa eftersom de ofta också klassas som sexistiskt, rasistiskt eller på annat sätt stötande. En av de populära långa skämt ofta anpassas till de "går in på en bar" scenario är följande:
    En sträng går in på en bar. Bartendern ger honom en arg blick och säger "Hej, tjänar vi inte strängar här. " Strängen blad, sätter på sig en kostym och kommer tillbaka. Återigen bartendern sparkar ut honom från baren, och säger: "Vi vill inte tjäna strings här!" Strängen som sitter utanför och binder sig i en knut, eftersom han illa vill ha en drink. Han börjar striden kanter knuten så att hans huvud ser ut som hår. Vid det här laget känns strängen han har gjort tillräckligt för en omvandling för att få en drink i baren. När strängen går in i baren, ser bartendern misstänksamt på honom och säger: "Hallå, är du inte den raden?" Strängen svarar: "Nej, sliten knut. "

Another form av baren skämt som har blivit alltmer populärt är meta-skämt. Här är ett skämt som gör narr av en viss skämt form som baren skämt, eller clownen skämt, eller någon annan typ av skämt. En som gör narr av baren skämt genre är följande: En rabbin, en präst och en imam gå in i en bar. Bartendern säger: "Är detta ett skämt?" Skämtet här är som regel skulle baren skämt isär här i några förmodligen anti-religiös referens. Istället är bartendern bara förvånad över att just denna grupp, ofta hör i baren skämt som skulle alla visa upp tillsammans.

Förmodligen alla som läser denna artikel kommer vet några bar skämt, och de flesta människor har en favorit. Många av dessa skämt har talat om i årtionden, men varje generation tenderar att modernisera bar skämt, och anpassa det till dagens publik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.