Vad är det bästa sättet att gälla Colleges?

Det bästa sättet att ansöka till högskolor är enkel: att göra exakt vad varje enskild högskola råder dig att göra i deras college ansökan. Detta ingår att alla tidsfrister, skicka utskrifter i god tid och se testresultat har skickats, och betala alla avgifter. Eftersom varje enskild högskola skall normalt ha en något annorlunda program, se till att läsa på deras anvisningar noga så att enkla misstag inte görs. Anledningen till detta är enkel: om en ansökan är ofullständig eller felaktig kommer den att returneras till den sökande eller förkastas.

Dessutom är det viktigt att anpassa skriftligen lämnas till varje enskild skola tillämpas. Många skolor kräver en skriftlig inlaga med sin ansökan. Om möjligt bör den sökande försöka koppla skriftlig inlämning med skolan och det program de söker till. Ett exempel på detta kan vara: ". . och, på grund av min erfarenhet av den veterinär som hjälpte Pouchi efter bilolycka beslutade jag att jag ville satsa på en karriär där jag både kan hjälpa skadade djur och konsol deras ägare. College X, med sitt utmärkta veterinära program som specialiserat sig på akuta veterinärmedicin . . . "Ett program som förmedlar en känsla av att den studerande djupt önskar att åka till viss skola kommer att ha en bättre chans än en liknande ansökan med en generell skriftlig inlaga. Använd samma namn överallt. Namnet på programmet bör vara samma som namnet på alla juridiska dokument. Om en sökande födelseattest och register skolan båda innehåller namnet "John Jacob Smith," då det är namnet den sökande ska användas vid ansökan till högskolor. Sätta namnet "Jonathan Jake Smith" om ansökan kan leda till förväxlingar och register inte riktigt in.

Ansök online om möjligt. Nästan alla högskolor accepterar nu Internet-applikationer. Online-applikationer har några fördelar jämfört med sina motsvarigheter postade. Uppgifterna skall lämnas in och erkänna nästan direkt, så den sökande skall veta att deras ansökan har inkommit. Liksom de flesta högskolor har login-system som möjliggör elektronisk sökande att omedelbart reda på status för sina ansökningar, bl. a. vilka ytterligare material måste tas emot och om den studerande har godtagits.

Ansök innan tidsfristerna. Mail försvinner och begär få arkiverats fel. Om en ansökan skickas en vecka innan tidsfristen och den begärda avskrifter vilse, hela ansökan skulle avslås. Ansök till högskolor tidigt och håller koll på situationen-detta bidrar till att förebygga problem.

Ta den rätta proven. De flesta högskolor kräver att de sökande tar SAT, ACT, eller båda. En eller båda av dessa tester bör tas före ansökan. Studerande kan vilja ta prov tillräckligt länge i förväg att de kan göra om dem innan ansökningstidens slut om det behövs. Visa att du är väl avrundade. Elever som vet långt i förväg att de tillämpar för att selektiva högskolor kan vilja börja göra aktiviteter som kommer att imponera antagningen representanter. Minst ett år innan deras ansökan beror måste eleverna tänka sig att göra en eller flera av följande: volontärarbete regelbundet, få ett deltidsjobb inom de vill uppnå, och gå på seminarier. Dessa aktiviteter är på toppen av någon skola organisationer och sport den sökande kan vara en del av.

Få rekommendationsbrev som kommer att få störst effekt. Vissa högskolor vill rekommendationsbrev att medfölja ansökan. Om möjligt, får brev från folk som kollegiet kommer att notera. Dessa människor ingår framgångsrika alumni, yrkesverksamma inom den sökande önskar utöva, chefer i företag igen, och valda ledare. Ett personligt rekommendationsbrev från en alumn som nu är en framgångsrik verkställande av miljarder dollar företaget har större påverkan än en allmän skrivelse från sökandens matteläraren.

tycker om att använda tidiga inträde alternativet. Vissa skolor erbjuder vad som kallas ett tidigt beslut eller tidigt antagning alternativ. Även reglerna för tidigt beslut varierar från plats till plats och bör undersökas, är fördelen ofta att tidigt inträde kandidater har en bättre chans att vinna gehör. Observera att detta inte alltid fallet, eftersom en del tidiga inträde program är faktiskt mer selektiva. Ändå, om studenten har gedigna kvaliteter, inte tror att ytterligare tid kommer att förbättra deras tillämpning, och verkligen vill gå till en viss skola, kan det vara ett alternativ. Om en elev har för avsikt att ansöka till högskolor med ett tidigt beslut alternativ han eller hon grundligt undersöka eventuella fördelar tidigt beslut erbjudanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.